Søg
Biotherm hudplejeprodukter

Testes nu

Biotherm

Er du nysgerrig efter en ny hudplejerutine? Nu testet 1000 testpiloter en tilpasset hudpleje fra Biotherm. Som testpilot kan du gratis prøve tre produkter fra en af serierne: Aquasource, Life Plankton og Blue Therapy som sendes direkte hjem til dig. Din opgave er at dele anmeldelser på eksterne sites om de enkelte produkter.

Hilsen fra Biotherm

Vi inviterer dig til at prøve en fuld hudplejerutine fra Biotherm tilpasset netop dine behov. Uanset hudtype, livsstil eller omgivelser har Biotherm en løsning til dig. Biotherms effektive hudplejeprodukter indeholder Life plankton™ – et koncentrat af thermalsk kildevand, der styrker hudens forsvar og genopretter balancen i huden, fordi det er rigt på sporstoffer, mineraler og proteiner. Opdag en verden af følelser, baseret på friske og lækre konsistenser, og se din hud blive synligt renere, sundere og friskere dag efter dag! Vi ser frem til at høre, hvad du synes om vores produkter, og håber du bliver lige så vild med dem, som vi er!
Vi har også produkter til mænd! I 25 år har Biotherm Homme været pioneren inden for hudpleje til mænd, og vi har produkter med formler specifikt tilpasset til mænds hud.
  • Hudplejeprodukter for renere, stærkere og friskere hud
  • Fantastiske sensoriske teksturer
  • Indeholder Life Plankton™ og andre aktive ingredienser fra vores verdenshave og søer
KIM PARROT , Scandinavian Marketing Manager, Biotherm
KIM PARROT

Scandinavian Marketing Manager, Biotherm