Søg
BESPOKE køleskab og fryser

Resultat

BESPOKE køleskab og fryser

Vil du opgradere dine køkkenapparater? 25 testpiloter i Norden har testet Samsung BESPOKE køleskab og fryser i foråret 2024. Under testen har de lagt særlig vægt på brugervenlighed, kvalitet, funktioner og design. Som testpilot fik de tilbudt muligheden for at købe BESPOKE køleskab og fryser til den angivne pris i bytte for ærlige meninger og konstruktive anmeldelser.

 • BESPOKE køleskab og fryser BESPOKE, RR39C76C722/EF, Køleskab, 387 l 92% af 25 testpiloter anbefaler BESPOKE køleskab og fryser BESPOKE, RR39C76C722/EF, Køleskab, 387 l
  BESPOKE, RR39C76C722/EF, Køleskab, 387 l
 • BESPOKE køleskab og fryser BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l 92% af 25 testpiloter anbefaler BESPOKE køleskab og fryser BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l
  BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l
 • Produkt BESPOKE køleskab og fryser
 • Opdragsgiver Samsung Norden
 • Antal testpiloter 25
 • Antal som har ansøgt 631
 • Testperiode april 2024

BESPOKE, RR39C76C722/EF, Køleskab, 387 l

 • Anbefalet udsalgspris 13.999 DKK
 • Din pris 7.000 DKK
 • Antal testpiloter 25

BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l

 • Anbefalet udsalgspris 14.749 DKK
 • Din pris 7.375 DKK
 • Antal testpiloter 25

Testen blev gennemført af Smartson på vegne af Samsung Norden, og testpersonerne kunne købe produktet til ovenstående pris. Opgaven var at vurdere og dele deres oplevelser via Smartson, Samsung og på andre testsider.

Det mener testpiloterne - BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l

Testpiloterne er generelt meget tilfredse med både BESPOKE køleskab og fryser. De værdsætter den store kapacitet, det stilrene design og den lydløse drift. Køleskabet roses for sin effektive køling, gode belysning og smarte hyldesystem, mens fryseren fremhæves for sine praktiske skuffer og hylder samt indbyggede ismaskine. Begge enheder anses for at være brugervenlige med praktiske funktioner som app-styring. Nogle forbedringsområder inkluderer tydeligere installationsinstruktioner og lettere omhængning af døre samt en lavere pris. Overordnet anbefales produkterne stærkt for deres funktionalitet og design.

bespokefridgefreezer3 bespokefridgefreezer2 bespokefridgefreezer1

92 % anbefaler (23 testpiloter)

avatar
Gode designs, gode køle og fryseevner. Flotte også hver for sig. Lidt mangel på korrekt design af køleskab i forhold til at kunne stå som indbygget køleskab. Lækker lys fryser med god plads og Godt design og holdbarhed af madvarer.
Pernille Rosfort
avatar
Jeg synes, at produkterne er virkelig flotte, de var nemme at montere og installere. Funktionen med hurtigkøling/frysning, når man har pakket nye varer ind, er værdsat!
PAULINA JOHANSSON
avatar
Frem for alt er de meget flotte. De passer så godt sammen med sort ovn og mikroovn. Giver en flot matchning i køkkenet med hensyn til hvidevarer.
STEFAN MORIN

8 % anbefaler ikke (25 testpiloter)

avatar
De er alt for dyre i forhold til, hvad man får. Flot ydre design, men de er blevet ridsede.
John Råbom
avatar
Jeg synes, de er alt for dyre. Ja, de ser luksuriøse ud, og man får "AI"-funktioner. Men udseendet har den ulempe, at fingeraftryk bliver overalt, så de ser alligevel bare beskidte ud. "AI"-funktionen og Wifi-forbindelsen er måske smart, men der er egentlig ikke noget reelt formål med det (den siger, at man "sparer" kWh, men ikke hvordan eller hvorfor, og det gør mig skeptisk). Døre var også ekstremt vanskelige at installere.
Johnny Jussi

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung kitchen 2024

Tjek nedenstående produktsider for at sikre, at du har plads til køle-/fryseskabet i dit nuværende køkken.

Køle-/fryseskabet er en del af Samsungs Bespoke-serie, som udmærker sig med sit stilrene design med mulighed for flere forskellige kombinationer. Det er størrelsesoptimeret med SpaceMax, der sørger for en maksimal udnyttelse af pladsen, frostfrit, fordeler kulden jævnt og er holdbart og effektivt med 20 års garanti på den digitale invertermotor*. Du kan desuden vælge mellem en række løsninger, som holder din mad frisk i længere tid takket være optimeret luftfugtighed og en mere jævn temperatur. Ved at aktivere SmartThings** AI Energy Mode*** mindskes energiforbruget sammenlignet med det beregnede månedlige energiforbrug, da enheden skifter til energisparetilstand fra et forudindstillet program.


BESPOKE, RR39C76C722/EF, Køleskab, 387 l

 • Mindsker energiforbruget, når du aktiverer SmartThings** AI Energy Mode***
 • Større indvendigt, samme størrelse udvendigt. Hylder kan trækkes ud.
 • Mere jævn temperatur med Metal Cooling.


BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Fryser, 323 l

 • All-Around Cooling og No Frost
 • Metal Cooling-plade holder på kulden, så maden holder sig frisk i længere tid.
 • Mindsker energiforbruget, når du aktiverer SmartThings** AI Energy Mode***


*Fra 1. juli 2022 gælder 20 års garanti på reservedele fra købsdatoen. Garantien gælder kun den relevante komponent, den digitale inverterkompressor på køleskabet, som sælges i EU, og omfatter ikke udgifter som arbejdsudgifter, fragt eller installation.
**Tilgængeligt på Android- og iOS-enheder. Kræver en wi-fi-forbindelse og en Samsung-konto.
***Resultatet kan variere afhængig af brugsforhold og sammenlignet med fabriksindstillingerne.

Flere tests fra Samsung Norden

Flere test