Søg
Dyson Pure Cool Me

Resultat

Dyson Pure Cool Me

Er ren og kølig luft vigtigt for dig? Dyson Pure Cool Me™ er en personlig, luftrensende ventilator, der fjerner al luftforurening, hvor du befinder dig. Det blev fuldt hus til Pure Cool Me™ og 94% der anbefalede produktet.

  • 94% af 53 testpiloter anbefaler Dyson Pure Cool Me
  • Produkt Dyson Pure Cool Me
  • Opdragsgiver Dyson
  • Anbefalet udsalgspris 2.590 DKK
  • Antal testpiloter 53
  • Antal som har ansøgt 4.790
  • Testperiode Jul - okt. 2019

Testen gennemføres af Smartson. Din opgave er at købe produktet til en særlig testpilotpris, dele dine oplevelser ved at skrive anmeldelser, dele videoklip og oplevelser via en fælles testpilotblog samt på de sociale medier. Efter testen bedømmes produktet via et spørgeskema og får en score.

Det mener testpiloterne - Dyson Pure Cool Me

Testpiloterne oplever, at Dyson Pure Cool me køler mere effektivt, og mange synes, at luften føles frisk. Designet er populært hos de fleste, og det eneste, der nævnes på minussiden, er den høje pris.

Dyson Pure Cool Me image 1 Dyson Pure Cool Me image 2 Dyson Pure Cool Me image 3

94 % anbefaler (50 testpiloter)

avatar

Dyson Pure Cool Me, er den bedste luftrenser jeg til dato har prøvet. Innoativ design, Nyeste Teknologi, Bruger venligheden i top og så er den samtidig pæn at se på.

Kenneth Funch Molander
avatar

Jeg vil kun andbefale produktet, den renser virkelig luften så iltningen er meget bedre hvis man har luftvejsproblemer som jeg har så trækker vejret meget bedre nu, samt den køler hele rummet igennem.

Malene Gravesen
avatar

Dejlig maskine som gør at det er meget mere behageligt at sove selvom der er varmt udenfor. Prisen er lidt høj, men hvis den holder i mange år opvejer det prisen.

Desa Desancic

6 % anbefaler ikke (3 testpiloter)

avatar

Dyrt, støjende kan ikke regulere luftstrømmen nok.

Patrik Vilhelmsson
avatar

Desværre kommer det ikke til nogle få nøgleelementer. Cool Me er noget vildledende, da den ikke køler noget ud over den køleeffekt, som en almindelig ventilator giver. Manglende app med læsning af luft.

Mats Thorsen
avatar

Ikke meget forskel mellem dette og en ventilator til en brøkdel af prisen. Det er stilfuldt og stille, men for ikke mere luft end en anden, måske er det bedre i en by, hvor du har flere partikler.

Bjørn Roger Aanesen

Hilsen fra Dyson

Tak for interessen omkring Dyson Pure Cool Me™. Vores nye produkt er designet til at forbedre luftkvaliteten lige præcis der, hvor du har brug for den. Et filter af aktivt kul og HEPA-glasfilter opfanger gasser og 99,95 % af de ultrafine partikler fra luften. Produktet tilbyder præcis luftstrømskontrol, glidende 70° oscillation samt LCD-skærm der viser hastighed, tilstand og filterlevetid. Vi håber, du bliver tilfreds med produktet, og glæder os til at følge dig!

  • Udsender en kølende renset luftstrøm, hvor du har brug for det
  • Fokuseret luftstrøm takket være Dysons Core Flow™-teknologi
  • Fjerner gasser og 99,95 % af de forurenende stoffer
ELENA FADEEVA, Senior Manager Digital Channel, Dyson
ELENA FADEEVA

Senior Manager Digital Channel, Dyson