Søg
iRobot Roomba i7+

Resultat

iRobot Roomba i7+

Er det tiden at få et smartere hjem? Nyheden iRobot Roomba i7+ har robotegenskaber, for eksempel tømmer den automatisk støvbeholderen og lærer dit hjem at kende. Efter 35 testpiloter i Sverige, Norge og Danmark har testet og bedømt produktet, vil hele 94 % anbefale det.

 • 94% af 35 testpiloter anbefaler iRobot Roomba i7+
 • Produkt iRobot Roomba i7+
 • Opdragsgiver iRobot
 • Anbefalet udsalgspris 9.999 DKK
 • Din pris 5.500 DKK
 • Antal testpiloter 35
 • Antal som har ansøgt 962
 • Testperiode Mar - apr. 2019

Testen er gennemført af Smartson. Opgaven har været at købe produktet til særlig testpilotpris, dele videoklip og oplevelser ved at skrive anmeldelser på eksterne sites og på en fælles testpilotblog/egne sociale medier. Efter testen bedømtes produktet via et spørgeskema og fik en score. Billeder, videoer og indhold, som deles i forbindelse med testen, kan også blive delt med iRobot til brug i digitale kanaler og på annoncesider.

Det mener testpiloterne - iRobot Roomba i7+

Robotstøvsugeren er blevet en succes hos de fleste af testpiloterne. De kan lide den, fordi den er brugervenlig, nem at styre via appen, gør godt rent, kommer nemt ind under sofaen, rundt om stoleben, over dørtrin m.v. - og så har den gjort hverdagen nemmere i mange hjem. Den automatisk selvtømmende Clean Base får topkarakter - og det samme gør muligheden for at kortlægge alle rum i hjemmet og tilslutte Google Assistent til støvsugeren. Det som de testpiloter, der ikke vil anbefale støvsugere, er et minus - er at den er for dyr. Sammenfattende er der 94 procent, som anbefaler iRobot Roomba i7+.

94 % anbefaler (33 testpiloter)

avatar

Vi synes det er genialt at den kan gøre rent i udvalgte rum og den selv kan tømme støvbeholderen.

Anja Christiansen
avatar

Cleanbase giver den ekstra frihed til ikke at skulle servicere robotten ugentlig. Smartmap fungere og den gør faktisk rent. Den virker bare.

Steffen sonne Svendsen
avatar

Jeg vil anbefale fordi, den kører over dørtrin, tager hundehår, kan tømme sig selv og køre længe, kar køre rundt i hele huset.

Lykke Camilla Skov

Fra sociale medier

Hilsen fra iRobot

Hos iRobot er vi utrolig stolte af at kunne præsentere vores sidste nye iRobot Roomba i7+. Vi er også utrolig nysgerrige efter at høre, hvad du synes om det. Herunder har vi opstillet de vigtigste funktioner i robotstøvsugeren. iRobot® har 25 års roboterfaring og takket være løbende innovationer har vi optimeret Roomba® robotstøvsugeren, så den kan hjælpe folk rundt om i verden med at rengøre gulvene i deres hjem. Hvad synes du om det, vi har udviklet?

 • Med Clean Base® Ekstern støvbeholder tømmes robottens støvbeholder automatisk, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen
 • Genkender dit hjem. Via appen har du styr på, hvilke rum der skal rengøres og hvornår
 • Premium 3-trins rengøringssystemet med Dual Multi-Surface gummibørster og 10x sugestyrke* klarer snavs, skidt og dyrehår
*Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system.
Ida Birgitte Holm, Nordic Product Manager, iRobot
Ida Birgitte Holm

Nordic Product Manager, iRobot