Søg
Jaybird RUN XT

Resultat

Jaybird RUN XT

Nu har 160 hurtige testpiloter i Norden fået prøvet headsettet Jaybird RUN XT. Headsettet er trådløst og sved- og vandafvisende og har en batteritid på hele 12 timer. Læs nedenfor, hvad testpiloternes synes om produktet!

 • 87% af 160 testpiloter anbefaler Jaybird RUN XT
 • Produkt Jaybird RUN XT
 • Opdragsgiver Jaybird
 • Anbefalet udsalgspris 1.399 DKK
 • Din pris 699 DKK
 • Antal testpiloter 160
 • Antal som har ansøgt 453
 • Testperiode Feb - apr. 2019

Testen gennemføres af Smartson. Opgaven er at teste produktet og dele sine oplevelser via billeder og anmeldelser på eksterne sites. Efter testen vurderes produktet og får en samlet karakter fra testpiloterne, der har deltaget i testen.

Det mener testpiloterne - Jaybird RUN XT

Der har været løbet som aldrig før i vores test af Jaybird RUN XT - det er et ret enigt hold testpiloter, der synes, at headsettet bliver siddende i ørerne, og at det har en god lyd. At headsettet også er trådløst, er noget de også er meget tilfredse med. Nogle af de ulemper, som nævnes af nogle af testpiloterne, er lydkvaliteten, og at Bluetooth-forbindelsen virker ustabil, da forbindelsen nogle gange mistes ved telefonopkald.

Jaybird RUN XT image 1 Jaybird RUN XT image 2 Jaybird RUN XT image 3

87 % anbefaler (139 testpiloter)

avatar

Det største plus er helt klart at man er fuldstændigt fri for ledninger. Der er ikke noget der ved en fejl kommer til at trække dem ud af ørerne. Super lyd og de sidder godt i ørerne, også under løb.

Lars Berlau
avatar

Run XT er super at have på. De sidder godt fast i ørerne, selvom du er svedig og det går for sig i terrænet. Jeg løber en del trail og cykler lidt gravel, hvor det af og til kan blive lidt vildt.

Rico Holst
avatar

Jeg vil anbefale produktet fordi der er utrolig meget value for money, design og funktion der bare er helt kanon!

Pernille Larsen

13 % anbefaler ikke (21 testpiloter)

avatar

Det gør for ondt i ørene, og ikke mindre med tiden... og man skal download app'et for at have ordentlige lyd.

Sophie M
avatar

Flot headset med god lyd og fantastisk pasform, men flere ting ødelægger oplevelsen. Under samtale kommer kun lyd fra den ene, som taler. Ved musikafspilning sker det, at lyden forsvinder. Man bliver nødt til at sætte headsettet i holderen i 2 sek. for derefter at kunne lytte. Problem særligt under træning.

Samuel B
avatar

Dårlig pasform, brugte det ikke mere end én gang til træning, da de bare var et irritationsmoment. Får ondt i ørerne, har prøvet alle de forskellige størrelser. Dårlig lyd, mistede kontakten med telefonen, selvom jeg havde fulgt vejledningen. Kan ikke anbefale produktet.

Mari Höglund

Fra sociale medier

Hilsen fra Jaybird

Jaybird RUN XT

Oplev, og like RUN XT! Vores nye høretelefoner er højtydende, trådløse og har en ekstra bekvem pasform med premium lyd. De er også i et vand- og svedafvisende design for passionerede løbere, der stræber efter at teste grænser. Nu kan du også løbe længere ture, da vores RUN-høretelefoner har en genopladeligt batteri med 4 timers batteritid samt 8 timers opladning i etuiet. Hurtigladningsfunktionen giver også 1 times batteritid med kun 5 minutters opladningstid for at sikre, at du aldrig løber uden musik i ørerne.

 • 12 timers batteritid
 • Sved- og vandafvisende
 • Tilpasset til løbere, der træner meget
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird