Søg
Jaybird Tarah

Resultat

Jaybird Tarah

Nu har aktive testpiloter i Norden sat Jaybirds trådløse sport headset, Tarah, på en hård prøve. Sport headsettet er til dem, som ikke gider ledning i telefonen, og som elsker at høre musik, når de træner. Efter testen var der 88%, som sagde, at de ville anbefale headsettet. Læs mere om bedømmelserne her.

 • 88% af 147 testpiloter anbefaler Jaybird Tarah
 • Produkt Jaybird Tarah
 • Opdragsgiver Jaybird
 • Anbefalet udsalgspris 799 DKK
 • Din pris 399 DKK
 • Antal testpiloter 147
 • Antal som har ansøgt 533
 • Testperiode Jan - mar. 2019

Testen gennemføres af Smartson på vegne af Jaybird. Opgaven er at købe og teste produktet og dele sine oplevelser via en fælles testpilotblog og på de sociale medier. Efter testen bedømmes produktet via et spørgeskema og får en score.

Det mener testpiloterne - Jaybird Tarah

Der har lydt et sus ude på løbeturene, da testpiloterne løb rundt med sport headsettet Tarah fra Jaybird. Headsettet får gode anmeldelser for, at de bliver siddende i ørerne trods voldsomme bevægelser, samtidig med at de føles behagelige at have i ørerne. Lydkvaliteten bedømmes som høj, headset-funktionen ved tale fungerer rigtig godt, og headsettet er generelt meget modstandsdygtigt over for sved, regn og sne. Ulemper? Nogen synes, at batteritiden er for kort. Andre oplevede også følelsen af ikke at kunne høre omgivende lyd som noget negativt, og noget som ikke passede alle deltagere. Samlet set holder Tarah, hvad de lover, idet mere end 88% har valgt at anbefale dem til en anden aktiv ven.

Jaybird Tarah image 1 Jaybird Tarah image 2 Jaybird Tarah image 3

88 % anbefaler (130 testpiloter)

avatar

Super god lydkvalitet, og equalizeren gør at man designe lyden efter sin musiksmag. Helt i top. Rigtig fin pasform, og headsettet sidder konstant i øret ved løb/træning.

Patrick
avatar

De har en rigtig god pasform og sidder rigtig fint i ørene også på lange løbeture(15+km) også fin batteritid og de er hurtige at lade op. Og dejligt at man kan skifte musiknummer.

Louise
avatar

Godt tilfreds. Lyd, pasform i ørene og batteri er helt i top. Har dog behov for at bruge klemme til at sætte den fast i tøjet, da den ellers har tendens til st sætte sig fast når jeg drejer hovedet.

Tobias

12 % anbefaler ikke (17 testpiloter)

avatar

Jeg har prøver og prøvet, samt set al info om tilpasning, men kan simpelhen ikke få dem til at sidde ret godt :/
Volumenknappen trækker skævt, selvom at ledningen strammes til ved nakken -er ikke fan!

Jeanne
avatar

Det er lidt for dyrt i min optik. Det føles meget billigt i hænderne. Men god lyd og god pasform i ørene

Kennan
avatar

Jeg har små ører og headsættet gør ondt efter 30 min. fordi jeg ikke kan tilpasse det ordentligt til mig.

Camilla

Fra sociale medier

Hilsen fra Jaybird

Vores trådløse Tarah sport headset er designet til den daglige løbetur eller besøg i fitness centret. Mærk friheden med ultimativ trådløs lyd i minimalistisk design, som gør det nemt for dig at tage headsettet med hvor du vil. Kombineret med høj komfort med bløde ørestykker i silikone får du en helhedsoplevelse, som vi glæder os til, at du deler og bedømmer.

 • 6 timers spilletid
 • Tåler sved og vand (IPX7)*
 • Sport pasform - Sikkert og komfortabelt
*IPX7-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler sved og regn uden problemer
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird