Søg
Jaybird X4

Resultat

Jaybird X4

Nyt headset til at tage med på eventyr! Nu har 100 testpiloter i Norden testet Jaybird X4 og bedømt dets funktioner. Headsettet tåler vand og sved og har indstillelige detaljer for øget pasform og komfort i øret. Musikken styres ved hjælp af Jaybird app’en, som nu også er kompatibel med Spotify. Læs mere om testpiloternes oplevelser herunder!

  • 96% af 84 testpiloter anbefaler Jaybird X4
  • Produkt Jaybird X4
  • Opdragsgiver Jaybird
  • Anbefalet udsalgspris 999 DKK
  • Antal testpiloter 84
  • Antal som har ansøgt 374
  • Testperiode Nov - dec. 2018

Testen er gennemført af Smartson på vegne af Jaybird. Opgaven har været at købe og teste produktet og dele sine oplevelser via en fælles testpilotblog og på de sociale medier. Efter testen er produktet bedømt via et spørgeskema og har fået en score.

Det mener testpiloterne - Jaybird X4

Det er en imponerende skare af testpiloter, som har testet headsettet Jaybird X4 - der er blevet lyttet til musik i forbindelse med træning og på løbeture, og hele 96% af testpiloterne siger god for headsettet. De synes, at lydkvaliteten er helt vild god, og at pasformen er god. De har til orientering noteret, at laderen til headsettet hellere skulle være en universal USB-lader eller lignende end den lader, der følger med. Testpiloterne var også meget tilfredse med, at produktet tåler sved og vand (IPX7), og at de bliver siddende under hele træningen.

Jaybird X4 image 1 Jaybird X4 image 2 Jaybird X4 image 3

96 % anbefaler (81 testpiloter)

avatar

Produktet giver det, det lover. Det er virkeligt godt til aktiviteter hvor normale headphones ikke bliver siddende i øret.

Nicolas
avatar

Produktet er noget nær perfekt til en aktiv hverdag, hvor det passer fantastisk til alt fra løb og cykling til styrketræning

Peter
avatar

Nogle af de bedste sportsøretelefoner på markedet, som jeg i hvert fald kender til. Men jeg er stadig en smule splittet, for synes måske bedre om truly wireless. Men der er fordele og ulemper jo.

Kenneth

4 % anbefaler ikke (3 testpiloter)

avatar

Jeg syntes ikke at produktet er prismæssigt tilsvarende hvad man ellers kan få.

Jon

Fra sociale medier

Hilsen fra Jaybird

X4 er opfølgeren til X3 i den prisbelønnede X-serie fra Jaybird og henvender sig til aktiv brug udenfor og på eventyr. De hårde plastvinger er nu erstattet af bløde silikonevinger og -propper, der bliver endnu bedre siddende. Jaybird X4 tåler både sved og vand (IPX7) og har en batteritid på hele 8 timer. Headsettet kan bruges til smartphone, smartwatch, tablet og andre enheder med Bluetooth - både Android og iOS. Desuden kan du tilpasse lydindstillingerne via app'en for at få den ultimative lydoplevelse hver dag.

  • Tåler svend og vand, IPX7
  • 8 timers batteritid
  • Juster lyden via app'en
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird