Søg
LG G4

Resultat

LG G4

Sammen med LG lod vi 20 testpiloter i Norden intenst teste Smartphone-nyheden LG G4 og alle dens funktioner for derefter at dele deres oplevelser. Nu er resultatet endelig klart og efter gennemført test vælger 100 % at anbefale mobilen. Er du nysgerrig efter at høre hvorfor? Herunder kan du se nogle af bedømmelserne fra testpiloterne. Du finder flere indlæg, billeder og bedømmelser på bloggen.

  • Produkt LG G4
  • Opdragsgiver LG Electronics
  • Antal testpiloter 20
  • Antal som har ansøgt 23.966
  • Testperiode Maj - jun. 2015

Testen gennemføres af Smartson i løbet af foråret 2015 uden meromkostninger for testpiloterne. Opgaven er at teste LG G4, blogge via Smartson og sociale medier samt svare på et spørgeskema. Alle udvalgte testpiloter får lov til at beholde produktet efter testen.

 

Det mener testpiloterne - LG G4

LG G4 lovprises af samtlige testpiloter for dens lækre design, smarte finesser, skarpe skærm og funktionalitet. Kameraet får ekstra meget ros, og flere af testpersonerne udnævner det som markedets bedste mobilkamera. De sætter stor pris på kameraets manuelle funktion, som gør det muligt at tage rigtig gode billeder i høj opløsning. Det, som testpersonerne primært har bemærkninger til, er batteritiden samt at nogle har problemer med indlæsning af tekst. Helhedsoplevelsen er dog utrolig positiv, og det er derfor, at 100 % vil anbefale LG G4 til en ven. Du kan få dit helt eget indtryk af telefonen ved at læse flere bedømmelser og se billeder på bloggen.

LG G4 image 1 LG G4 image 2 LG G4 image 3

Testpiloter som rekommenderar

avatar

Den har rigtig mange smarte finesser, Designet er lækkert og funktionaliteten er meget brugervenlig. Kameraet er godt for den professionelle og for amatøren.

Henriette Baade Hansen
avatar

Det er en klart værdig modstander til andre mobilproducenter! Dette er min første LG-telefon, men jeg tvivler på, at det er min sidste! Kameraet er p.t. uovertruffent, jeg har virkelig haft det utroligt sjovt med at eksperimentere med billeder på min rejse. Telefonen har også fungeret som et godt hjælpemiddel på rejsen. Skærmen er præcis tilpas stor og lysstærk.

Frida Sundqvist
avatar

Telefonen har et flot design og en stor brugervenlig skærm af høj kvalitet, utrolig god billedkvalitet og mange tekniske indstillinger. Ideel, når man stiller høje krav til deres telefon.

Bjørn Olav Edvardsen
avatar

LG G4-kameraet er utrolig godt. Læderet giver et premium udtryk og telefonen føles meget let. Batteriets holdbarhed er god og skærmen er skarp og tydelig. Knapperne på bagsiden kræver en vis tilvænning, men føles naturlige sidst i testen. Anbefaler den til alle!

Jani Tavi

Hilsen fra LG Electronics

Velkommen til årets mest spændende smartphone-lancering! Vi er utrolig glade for at give testpiloterne hos Smartson chancen for at teste vores nye flagskib og dele deres mobiloplevelser. LG G4 er den perfekte kombination af fantastisk hardware og et eksklusivt designet look. LG G4, der er klædt i ægte læder eller flot metallic-design, er en mobil. som skiller sig ud fra mængden, og som kan bæres med stolthed. Med det uforlignelige kamera kan du tage fantastiske billeder i alle situationer, og den højtopløste og farverige skærm leverer en billedkvalitet, du aldrig tidligere har oplevet.

  • Eksklusivt, blødt design og bagside i ægte læder
  • Fantastisk højtopløst skærm med uforlignelig farvegengivelse
  • Avanceret kamera med en utal af indstillinger, der er nem at bruge

KRISTOFFER EJEBRO, Nordic Product Specialist, LG Electronics
KRISTOFFER EJEBRO

Nordic Product Specialist, LG Electronics