Søg
Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS

Resultat

Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS

Der er en flok kærlighedstørstende hår, der får lidt ekstra kærlighed i foråret! Vores testpiloter har testet boksen Love is in the hair fra SYOSS og Schwarzkopf, og herunder kan du se, hvad de synes om produkterne i boksen.

 • SYOSS Pure Hold Hair Spray 87% af 69 testpiloter anbefaler SYOSS Pure Hold Hair Spray
  Hold Hair Spray
 • SYOSS Pure Fresh Shampoo 86% af 69 testpiloter anbefaler SYOSS Pure Fresh Shampoo
  Fresh Shampoo
 • Only Love 81% af 69 testpiloter anbefaler Only Love
  Only Love
 • Produkt SYOSS Pure
 • Opdragsgiver Schwarzkopf & SYOSS
 • Antal testpiloter 69
 • Antal som har ansøgt 7.090
 • Testperiode Jun - jul. 2019

Hold Hair Spray

 • Antal testpiloter 95

Fresh Shampoo

 • Antal testpiloter 95

Only Love

 • Antal testpiloter 69

I denne opgave har 400 testpiloter i Sverige og Danmark vurderet en boks med hårplejeprodukter. Det har været gratis at deltage, og opgaven har været at dele og sende videoanmeldelser og besvare et evalueringsskema. Valg af boks var baseret på testpiloternes egne valg kombineret med Schwarzkopf og SYOSS anbefaling.

Det mener testpiloterne - Hold Hair Spray

SYOSS Pure Hold Hair Spray får en opadvendt tommelfinger fra de fleste testpiloter, der synes, den holder frisuren på plads uden at gøre håret for klæbrigt eller svært at børste ud. En del af testpiloterne synes, at netop holdet ikke særlig godt, og at det ikke holder frisuren tilstrækkelig godt på plads. Hovedparten synes, at det er en let hårspray med en svag duft, der gør den skøn at bruge. En hårspray man kan stole på – ganske enkelt!

Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 1 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 2 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 3

87 % anbefaler (83 testpiloter)

avatar

Lækker, lækker, lækker hårspray, der holder på frisuren. Den har fået en fast plads blandt mine hårprodukter. Særligt at den er så duftsvag er lækkert.

Marie Lind Finsterbach
avatar

Giver god hold uden at gøre håret stift. Nem at rede ud igen og kan bruges til folk med sart hovedbund.

Anja Koustrup
avatar

Som alle andre hårspray på markedet er dette helt fint. Den holdte mine krøller halvdelen af dagen.

Paulina Czachowska

13 % anbefaler ikke (12 testpiloter)

avatar

Jeg føler ikke der er meget hold i denne spray.

Thit Thygesen
avatar

Meget lidt hold, det gjorde bestemt intet for min frisure.

Heidi Jeppesen
avatar

Brugte denne mange gange og ved ikke om det er mit fine hår men den kunne max holde min frisure i 2-3 timer.

Trine Nielsen

Det mener testpiloterne - Fresh Shampoo

Hovedparten af de testpiloter, der prøvede SYOSS Pure Fresh Shampoo, synes, at shampooen er skånsom og rengør håret grundigt uden at tynge det ned. Superkarakter! Nogle af testpiloterne mener i stedet, at håret bliver tørt og filtret af shampooen. De fleste er tilfredse med duften, og at produktet er skånsomt for miljøet. Self care sunday næste med SYOSS!

Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 1 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 2 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 3

86 % anbefaler (82 testpiloter)

avatar

Jeg synes produktet er utrolig god til at rense håret og hovedbunden, især når man normalt har fedtet hår. Den har også en dejlig duft, der varer hele dagen.

Fredessa Diduch
avatar

Den gør hvad den skal og er uden en masse skadelige og dårlige stoffer. Der tynger heller ikke håret. Selvom det kan virke tørt under vask.

Trine Nielsen
avatar

Lækker konsistens og duft, samt den gør ikke håret fedtet.

Betina Andersen

14 % anbefaler ikke (13 testpiloter)

avatar

Jeg oplevede at min hovedbund kløede meget mere end normalt og allerede efter 1 dags tid. Dertil føltes mit hår meget glansløst og svær at arbejde med efter hver vask.

Mona Esmaeili
avatar

Mit hår blev desværre svært at redde ud og blev meget tungt.

Line Rahbek Larsen
avatar

Den gør mit hår tørt og mærkeligt.

Mathilde Jakobsen

Det mener testpiloterne - Only Love

Hårfarveproduktet Only Love får gode udtalelser fra hovedparten af testpiloterne, de synes, at farven dækker godt, og produktet er skånsomt mod hår og hovedbund. De naturlige stoffer og at håret holdes i god kondition efter farvningen er nogle af de positive kommentarer, der deles. Nogle af testpiloterne synes dog, at farven på pakken ikke svarer til det resultat, de ønskede, og de oplevede, at håret blev mørkere, end de forventede.

Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 1 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 2 Love is in the hair Box fra Schwarzkopf & SYOSS image 3

81 % anbefaler (56 testpiloter)

avatar

FANTASTISK!! Intet mindre. Det dufter godt, er nemt at fordele. Dækker virkelig godt, og overskydende farve på huden er super nemt at fjerne, selv efter det har siddet i længe.

Kitt Vilbrand
avatar

Den har dækket alle mine grå hår, derudover bliver håret blødt, når man har brugt den. Den er uden silicone, ammoniak og alkohol, så den skader ikke håret så meget.

Louise A Jensen
avatar

Det er godt, at farven ikke har den skarpe kemikalie lugt, der ofte er i hårfarver.


Det var nemt at arbejde med.

Amanda L

19 % anbefaler ikke (13 testpiloter)

avatar

Jeg farvede mit med ekstra lysblond, men endte med et mørkere hår som havde et sort/grønligt skær. Virkelig dårligt resultat.

Trine Vindeløv
avatar

Farven stemte desværre ikke overens med pakningen. Fremfor en 8’er blev mit hår helt mørkebrunt.

Jeanette Augustesen
avatar

Farven lever ikke op til forventningerne, da den gjorde håret meget mørkere. Jeg fik farven Mellemblond men mit hår er blevet mørkebrunt. Den har derudover gjort mit hår meget tørt.

Carina-Maria Hoose

Fra sociale medier

Hilsen fra Schwarzkopf & SYOSS

Schwarzkopf og SYOSS tilbyder en unik håroplevelse specielt til dig! Vælg mellem 3 forskellige æsker, fyldt med alt hvad dit hår har brug for. Vil du gerne skifte look med en ny hårfarve, give dit vintertrætte hår et fugt-boost, eller er du bare nysgerrig efter at prøve nyhederne fra Schwarzkopf og SYOSS, så har vi præcis, hvad du leder efter! Vores æsker findes med og uden hårfarveprodukter. Vi har samlet alle vores favoritter i en skøn blanding, og glæder os til at følge dig under testen.

Erin Munro, Nordic Brand Manager, Henkel
Erin Munro

Nordic Brand Manager, Henkel