Søg
Lowepro Slingshot Edge

Resultat

Lowepro Slingshot Edge

Beskyt det, du har kært. Lowepro Slingshot Edge er en kamerataske, der er lavet til bymiljøer og designet til, at du kan få hurtig adgang til dit kompakte system- eller spejlfri kamera. Nu tester 100 fotointeresserede testpiloter i Norden kameratasken i en måned.

  • 84% af 94 testpiloter anbefaler Lowepro Slingshot Edge

Fra sociale medier

Hilsen fra Lowepro

Det bliver spændende at følge med i jeres oplevelser med Slingshot Edge samt meninger og kommentarer under rejsen. Vi tror, at tasken bliver god, når du bevæger dig rundt i byen, er på dagsudflugt eller på oplevelsesrejse, eller når du gerne vil rejse let. Stroppen kan anvendes på for- eller bagsiden, hvilket gør den mere brugervenlig eller af sikkerhedsmæssige årsager, når du er på farten. Slingshot Edge er lavet til bymiljøer og designet til, at du kan få hurtig adgang til dit kompakte  system- eller spejlfri kamera lige ved hånden. Samtidig får du plads til din tablet, smartphone, headset, kalender og andre nødvendigheder i tasken.

  • Ultra hurtig adgang til sidelommen med dit kamera.
  • Du kan frit bevæge dig takket være den slanke profil og tynde design, den gode polstring i ryggen og stabile skulderstrop.
  • Beskyt dit fotoudstyr og personlige ejendele ude- og indefra. Sling er udstyret med et effektivt justerings- og polstret opdelingssystem samt indbygget overtræk, der beskytter mod alt slags vejr.

Per Skog, Marketing Manager, Focus Nordic, Lowepro
Per Skog

Marketing Manager, Focus Nordic, Lowepro