Søg
MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Resultat

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Ska du snart have barn eller har du lige fået barn? MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump giver dig, som navnet antyder, mulighed for at pumpe mælk ud både manuelt og elektrisk. Nu har 46 nybagte mødrer testet i Norden testet MAMs nye brystpumpe og deler deres oplevelser i billeder og med en bedømmelse og videoklip. Læs mere om deres test af begge metoder.

  • 96% af 46 testpiloter anbefaler MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Produkt MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Opdragsgiver Bambino Mam
  • Anbefalet udsalgspris 1.299 DKK
  • Antal testpiloter 46
  • Antal som har ansøgt 279
  • Testperiode Jan - apr. 2019
Testen blev udført af Smartson på vegne af uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven har været at evaluere og dele deres oplevelser via Smartson og i sociale medier.

Det mener testpiloterne - MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Det er enig skare af svenske, norske og danske mødre, der giver en opadvendt tommelfinger til Bambino MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump. Noget af det de er glade for er muligheden for både manuel og elektrisk funktion, samt at det er nemt at forstå pumpen. Mange synes også, at tilbehøret er suverænt. De fleste mødre synes, at den føles god, men nogle ville ønske, at tragten var gennemsigtig, og at den kunne tages af i forbindelse med rengøring. Noget de fleste ønsker er også længere batteritid og en længere ledning til opladning.

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 1 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 2 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 3

96 % anbefaler (44 testpiloter)

avatar

Den er nem at anvende og nem at medbringe. Jeg havde min med mig rundt og blandt andet grundet de ekstra bøtter, var det praktisk på farten i forhold til opbevaring. Praktisk og god!

Sarah Højen
avatar

Plusser- nem at bruge, nem at rengøre, god opbevaring til mælken, godt sug, lille og kompakt så nem at have med. Minus- ikke så lang batteri levetid, mangler opbevaring.


Linda Flugt Poulsen
avatar

Den er simpelthen fantastisk! Min mælkeproduktion var gået i stå, og ved hjælp af den elektriske pumpe kom den igang igen! Og så er den nem og praktisk at have med i pusletasken!

Maria Sudergaard

4 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar

Fik ikke meget mælk, og tog lang tid. For min del havde håndmalkning været lige så effektiv.


 
 

LINNEA SÖDERLING
avatar

Mislykkedes efter anden brug. Jeg kan ikke lide det, det er svært at pumpe.

VETA PIEKE

Fra sociale medier

Hilsen fra Bambino Mam

Amning har mange positive sundhedseffekter for både mor og barn, men nogle gange kan der være brug for at pumpe mælken ud. MAM 2 i 1 Electric & Manual Breast Pump er en kombineret elektrisk og manuel brystpumpe - den enkle og fleksible løsning, hvor du end befinder dig! Vi håber, at den kan forenkle hverdagen for dig og din familie, og vi ser frem til jeres billeder og anmeldelser!

  • Letlæseligt touch-display - nemt at tilpasse pumpningen til dit behov
  • Genopladeligt batteri - holder op til 5 timer
  • Smidig håndtering - pump direkte ned i MAMs flasker eller i opbevaringsglasset Storage Solution
EVELINA ROSÉN, CR- & Content Manager, Bambino Mam
EVELINA ROSÉN

CR- & Content Manager, Bambino Mam