Søg
Microsoft Surface Go

Resultat

Microsoft Surface Go

Er du på jagt efter en kombineret laptop og tablet? Microsoft Surface GO kan være første valg i henhold til de 29 familier, som har testet og vurderet produktet gennem 6 uger. Se, hvordan de har brugt Surface GO i hverdagen, og læs om favoritfunktionerne som S-Pen, Type Cover og Microsoft Hello.

  • 100% af 29 testpiloter anbefaler Microsoft Surface Go
  • Produkt Microsoft Surface Go
  • Opdragsgiver Microsoft
  • Anbefalet udsalgspris 6.459 DKK
  • Antal testpiloter 29
  • Antal som har ansøgt 1.274
  • Testperiode Jan - mar. 2019

Testen gennemføres af Smartson. Opgaven er at teste produktet og dele sine oplevelser med videoanmeldelser via en fælles testpilotblog og på de sociale medier. Efter testen bedømmes produktet og får en sammenlagt karakter fra de testpiloter, der har deltaget i testen. Billeder, videoer og indhold, som deles i forbindelse med teste, kan også blive delt med med Microsoft til brug i digitale kanaler og på annoncesider. De udvalgte testpiloter får lov til at beholde produktet, hvis testopgaven er gennemført.

Testen gennemføres af Smartson uden beregning for testpiloterne. Via Smartson får du mulighed for at teste nye produkter og dele dine egne oplevelser med andre. Du er velkommen til at besøge os på smartson.se. Smartson blev grundlagt i Stockholm i 2000.

Det mener testpiloterne - Microsoft Surface Go

Når vi opsummerer synspunkterne fra testpiloterne, er det tydeligt, at deres møde med Surface GO har været positivt og 100 % vælger at anbefale produktet. Microsoft har udviklet en hybrid, der klokkeklart samler egenskaberne fra en laptop med en tablet. Den har et flot design, er nem at tage med og fungerer både til familiens hverdagsbrug og arbejdslivet. De fremhæver en gedigen kvalitetsfornemmelse og smarte funktioner som den digitale pen S-Pen, ansigtsgenkendelse med Microsoft Hello og Type Cover, som er et tastatur og etui, der hurtigt kan klikkes af og på. Forbedringspunkter er især udvalget af apps, samt at batteritiden både får plus og minus fra deltagerne. Sammenlagt et rigtig godt valg til personer, der søger en kombineret laptop og tablet til både fornøjelse og arbejde.

Microsoft Surface Go image 1 Microsoft Surface Go image 2 Microsoft Surface Go image 3

100 % anbefaler (29 testpiloter)

avatar

Den klarer alt det man til dagligt bruger en maskine til fra mail, surfing, youtube, stream tv, bank osv. At have en så lille maskine med som kan alt til hverdagen er fantastisk.

Erik Jacoby Petersen
avatar

Jeg vil anbefale produktet, da det overordnet er en lækker maskine i en flot indpakning. Den løser min og familiens behov, samtidig med den er utrolig nem at have med under armen.

Jan Iversholt
avatar

Den har en super størrelse og er en noget nær perfekt blanding af tablet og bærbar pc. Den er nem at have med på tur og er super til de fleste opgaver. Jeg savner lidt flere apps til den.

Jack Jørgensen

Hilsen fra Microsoft

Vi er utrolig glade for, at du vil deltage som testpilot for den nye Surface Go. Vores lille fleksible følgesvend er effektiv, og du får samme ydeevne som en laptop bare i praktisk tabletformat og tilstrækkelig batteritid til hele dagen. Det er bare med at komme i gang med at surfe, shoppe, administrere e-mail, slappe af med yndlingsprogrammet og meget mere. Vi vil følge jeres oplevelser med stor interesse.

  • Vores mindste, letteste Surface til dato – den nye 10” Surface Go vejer fra 522 gram og er nem at have med i tasken
  • En fleksibel løsning både hjemme, på rejsen, til familien og i hverdagen
  • Lige så alsidig som dig – Med Surface Go får du laptop-ydeevne i tabletformat