Søg
Nestlé NAN PRO 2

Resultat

Nestlé NAN PRO 2

Har du en lille charmetrold i alderen 6-12 måneder? Her kan du se, hvad forældre i Danmark synes om NAN PRO 2, en mælkebaseret tilskudsblanding, der kan anvendes som del af en varieret kost til børn fra 6 måneder. 

  • 94% af 189 testpiloter anbefaler Nestlé NAN PRO 2
  • Produkt Nestlé NAN PRO 2
  • Opdragsgiver Nestlé Børnemad
  • Anbefalet udsalgspris 80 DKK
  • Antal testpiloter 189
  • Antal som har ansøgt 329
  • Testperiode Apr - jun. 2017

Opgaven er at prøve Nestlé NAN PRO 2 og dele dine oplevelser via Smartson og på de sociale medier samt lave en bedømmelse. Det koster ikke noget at deltage som testpilot. Oplysningerne, som vi beder om, bruges kun til at vælge og fremsende produktet. De videregives ikke til tredjemand.   

 

Det mener testpiloterne - Nestlé NAN PRO 2

Vi har gennemgået bedømmelserne fra de testpiloter, som har testet NAN PRO2, og vi kan se, at langt de fleste er meget tilfredse med produktet og ville anbefale det til en ven. Samlet set er der 94 % (178 forældre), som anbefaler det og skriver, at deres barn kunne lide smagen og drak det med stor appetit. Andre ting, som blev fremhævet, var, at det gav lang mæthedsfornemmelse, at indholdet var godt og skånsomt mod maven. Det er kun nogle få (11 personer i alt), som ikke ville anbefale det til andre. Årsagen dertil er, at barnet ikke kunne lide smagen, og at nogle af dem oplevede, at barnet fik ondt i maven. Samlet set er det en rigtig fin bedømmelse fra de forældre, som har deltaget i testen. Nedenfor kan du læse nogle af bedømmelserne og indlæg fra testperioden.

Nestlé NAN PRO 2 image 1 Nestlé NAN PRO 2 image 2 Nestlé NAN PRO 2 image 3

94 % anbefaler (178 testpiloter)

avatar

Jeg vil anbefale det fordi det er en lækker nem emballage, nemt og opløse og mine børn har ikke fået ondt i maven af det.

Maria Zoffman-Jensen
avatar

Jeg fandt produktet af høj kvalitet, nemt at arbejde med og mine tvillinger nød produktet. Konsistensen er god og pulveret er let at ryste ensartet ud i flasken.

Maria Jakobsen
avatar

Min søn elsker den simpelthen! Vi brugte et andet mærke i en kort periode inden, der drak han maks 60 ml. Med NAN drikker han fra den ene dag til den anden cirka 200 ml.

Sarah Jaenicke

6 % anbefaler ikke (11 testpiloter)

avatar

Mit barn kunne ikke lide det.

Line Wigant
avatar

Min lille dreng fik desværre ondt i maven af nan 2. Men nan 1 går rigtigt godt.

Michelle Schjødt
avatar

Vores dreng var ikke begejstret og vi har måtte blande produktet op i hans mad og med andre mme produkter.

Sacha Poulsen

Hilsen fra Nestlé Børnemad

Nestlé NAN Pro 2, er en komælksbaseret tilskudsblanding beriget med vitaminer og mineraler i overensstemmelse med lovgivningen. NAN Pro 2 er tilsat Bifidus BL, som er en aktiv bakteriekultur, og proteinkvaliteten er specielt tilpasset det lille barns behov. Du kan trygt bruge NAN Pro 2 som supplement, når dit barn er mere end 6 måneder og begynder at spise mos og grød. Nu glæder vi os til at modtage jeres vurderinger og billeder. Bedømmelser, og oplevelser fra engagerede forældre betyder meget for os. 

  • Proteinindhold tilpasset til børn
  • Beriget med jern, D-vitamin, DHA og ARA
  • Bakteriekultur Bifidus BL
Åsa Paulander, Sundhedsplejerske og mor, Nestlé Børnemad
Åsa Paulander

Sundhedsplejerske og mor, Nestlé Børnemad