Søg
Polaroid Cube +

Resultat

Polaroid Cube +

Er du klar til lidt mere action i hverdagen? Det var i hvert fald 23 testpiloter i Norden, som med stort engagement testede det trådløse actionvideokamera Polaroid Cube+. Se filmene her.

  • 83% af 23 testpiloter anbefaler Polaroid Cube +
  • Produkt Polaroid Cube +
  • Opdragsgiver Polaroid
  • Anbefalet udsalgspris 1.600 DKK
  • Antal testpiloter 23
  • Antal som har ansøgt 8.120
  • Testperiode Nov - dec. 2015

Testen gennemføres af Smartson på vegne af Focus Nordic. Opgaven er at teste Polaroid Cube + og tilbehøret Strap Mount og dele dine oplevelser via en fælles blog og på de sociale medier. Som led i testen skal du uploade og offentliggøre dine testvideoer på Youtube. Efter testen kan testpiloterne gratis returnere produkterne. De kan alternativt købe dem til nedsat pris.

 

Det mener testpiloterne - Polaroid Cube +

Kompakt, smart og godkendt videokvalitet. Testpiloterne, som anbefaler Polaroid Cube + kan godt lide designet og at det er nemt at have med sig på rejsen og til forskellige aktiviteter. Plus for lækkert design, magnetfastgørelse og indbygget WiFi. Ikke alle testpiloterne var imponerede over billedkvaliteten. Den opleves som simpel, lidt langsom og begrænsende for den ægte action-entusiast.

83 % anbefaler (19 testpiloter)

avatar

Det er et lækkert lille kamera, man kan have med overalt. Det tager gode billeder og video, og man kan også bruge det under vand. En god løsning til strandferien eller lignende.

Carla Nieto
avatar

Lille actionkamera, som kan kan fastgøre på magnetiske overflader. Er man ude efter et lille kamera og ikke har brug for at optage i omgivelser med dårlige lysforhold, er det perfekt.

Lars Gimse
avatar

Ultra handy, lille kamera som man kan få utrolig meget sjov med. Lyden er okay, og billedet er relativt godt. Jeg kan godt lide den brede effekt. Sjovt at man kan fastgøre det overalt. Det er let at have med sig og betjene - selv for børn. Softwaren er simpel, og det er let at ændre indstillinger. Magneten er suveræn!

Nina Enakeyarhe

17 % anbefaler ikke (4 testpiloter)

avatar

Det føles for simpelt i indstillingsmulighederne, og jeg synes ikke, at kvaliteten er god nok i forhold til prisen - trods det kompakte og smarte format.

Daniel Liebst
avatar

Produktet har sine plussider i forhold til størrelsen, og hvor let det er at montere. Men jeg var ikke så tilfreds med kvaliteten og farverne fra kameraet.

Lars Andreas Vestre

Fra sociale medier

Hilsen fra Polaroid

Vi er utrolig glade for, at du gerne vil teste vores Polaroid Cube + Lifestyle Action-videokamera. Det er et kompakt og praktisk kamera, som er let bruge til at fange og dele livets store eventyr. Det har indbygget WiFi (10 m rækkevidde), apps til redigering, print og live streaming. Full HD-optagelse, billedstabilisering og still-billeder. I forbindelse med testen følger tilbehøret Strap Mount med, så du med lidt god fantasi kan montere kameraet, som du vil. Vi glæder os til at se, hvad du har fundet på!

  • 35x35x35 mm
  • Vejrbestandig bumper case medfølger
  • Synkroniser kameraet med din smartphone eller tablet
Per Skog, Marketing Manager, Focus Nordic, Polaroid
Per Skog

Marketing Manager, Focus Nordic, Polaroid