Søg
Ryobi Patio Cleaner

Resultat

Ryobi Patio Cleaner

Er du boligejer, og kan du godt lide, at der ser ordentligt ud udenfor boligen? Her kan du læse, hvad testpiloterne synes om Ryobi Patio Cleaner, der effektivt rengør og fjerner snavs og mos fra udvendige overflader.

 • 85% af 71 testpiloter anbefaler Ryobi Patio Cleaner
 • Produkt Ryobi Patio Cleaner
 • Opdragsgiver Ryobi
 • Anbefalet udsalgspris 2.000 DKK
 • Din pris 1.000 DKK
 • Antal testpiloter 71
 • Antal som har ansøgt 396
 • Testperiode Apr - jun. 2019

Testen gennemføres af Smartson. Opgaven er at købe produktet til en særlig testpilotpris, dele sine oplevelser ved at skrive anmeldelser, dele videoklip og oplevelser via en fælles testpilotblog og på de sociale medier. Efter testen skal produktet bedømmes via et spørgeskema og gives en score. Billeder, videoer og indhold, som deles i forbindelse med testen, kan også blive delt med Ryobi til brug i digitale kanaler.

Det mener testpiloterne - Ryobi Patio Cleaner

En effektiv og praktisk fugerenser med god ergonomi. Sådan kan vi opsummere oplevelsen fra de fleste af testpiloterne, som anbefaler Ryobi Patio Cleaner. Resultatet med stålbørsten bliver rigtig godt, selvom mange efterspørger endnu længere batteritid. Testpiloterne synes, at det er positivt, at batteriet kan anvendes til andre Ryobi-produkter. Læs om produktet, og se flere anmeldelser nedenfor.

Ryobi Patio Cleaner image 1 Ryobi Patio Cleaner image 2 Ryobi Patio Cleaner image 3

85 % anbefaler (60 testpiloter)

avatar

Vil klart anbefale produktet til andre. Den er meget nem at bruge og gør det nemt at fjerne skidt mellem fliserne.

Brit Bjørn Johnsen
avatar

Produktet virker som det skal, og det virker endda markant bedre end forventet. Jeg har allerede anbefalet produktet til venner og familier som har købt produktet. Er blevet mit favorit værktøj.

Jesper Tvede
avatar

Super dejligt, at man ikke skal gå og bukke sig. Den er forbavsende skånsom mod fliserne, kun 2-3 steder kan man se at børsterne har ridset. Ville dog ønske, at batteritiden var lidt bedre.

Brian Nielsen

Fra sociale medier

Hilsen fra Ryobi

Ryobi Patio Cleaner

Det sidste nye skud på stammen i Ryobi Patio Cleaner-serien er lige kommet, Ryobi Fuge renser og vi er utrolig glade for, at du er interesseret i at give os feedback på Ryobis nye produkt. Vi vil gøre livet lettere for boligejere, som drømmer om rene udendørs overflader. Ryobi Fuge renser er topproduktet i vores sortiment, og alt hvad du behøver til at rengøre og fjerne snavs og fastgroet mos fra boligens udendørs overflader. Nu glæder vi os til at høre om jeres oplevelser.

 • Rengør let for mos og græs mellem planker og stenbelægning og gør rengøringen til et sjovt projekt og ikke en sur pligt!
 • Slut med ømme knæ for takket være vores 18V fugerenser står du oprejst, når du bruger den.
 • Den medfølgende børste bruges til effektiv rengøring af altandæk, planker og garageindkørslen.
Marcus Fritz, Project Manager, Ryobi
Marcus Fritz

Project Manager, Ryobi