Søg
Samsung 2018 QLED TV

Resultat

Samsung 2018 QLED TV

Vil du henføres af mere end et godt billede og en god lyd? Samsung præsenterer sit helt nye 65” store QLED TV Q9. Ved hjælp af teknologien kan du få dit tv til at smelte sammen med resten af rummet takket være den valgfri baggrund, uanset om du vælger natur, vejr eller tid! 40 personer i Norden har haft mulighed for at teste det nye tv og har bedømt og delt deres oplevelser her.
 • 93% af 30 testpiloter anbefaler Samsung 2018 QLED TV
 • Produkt Samsung 2018 QLED TV
 • Opdragsgiver Samsung
 • Anbefalet udsalgspris 29.990 DKK
 • Din pris 17.994 DKK
 • Antal testpiloter 30
 • Antal som har ansøgt 555
 • Testperiode Jun - sep. 2018

Testen er gennemført af Smartson. Opgaven var at teste produktet, dele sine oplevelser på eksterne sites, via en fælles testpilotblog samt på de sociale medier. Efter testen bedømtes produktet via et spørgeskema og fik en score.

 

Det mener testpiloterne - Samsung 2018 QLED TV

Samsungs nye produkt har fået topanmeldelser af testpiloterne. Brugervenlige finesser og innovative funktioner giver en helt ny tv-oplevelse. Lyden er god, men testpiloterne synes, at den største wow-faktor kommer af tv’ets høje billedkvalitet, hvor farver, sorthed, skarphed og lysstyrke opleves som et meget stort plus. Dem, som ikke anbefaler Samsung QLED 2018, synes ikke at produktets funktioner lever op til forventningerne i forhold til prisen. De fleste af testpiloterne er dog enige om, at det er et brugervenligt tv, både med hensyn til indstillinger og brug.

Samsung 2018 QLED TV image 1 Samsung 2018 QLED TV image 2 Samsung 2018 QLED TV image 3

93 % anbefaler (28 testpiloter)

avatar

Fremragende billede kvalitet, yderst elegant design og mange innovative løsninger.

Emil Wahl
avatar

Det har et fantastik og knivskarpt billede med en dyb kontrast. Det er nemt at finde rundt i menuerne og remote control'en er smart designet og ligger godt i hånden. Alt i alt et super godt TV.

Jens Larsen
avatar

Mine kommentarer er det er et rigtig godt lyst tv med et skarpt billede og nogle gode SmartTv funktioner som gør det nemt at styre på tværs af platforme. Lyd er fint men skal suppleres med anlæg.

Kim Luu

7 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar

Alt for dyrt - kan sagtens nøjes med sidste års model til under halv pris.

Michael Christensen

Fra sociale medier

Hilsen fra Samsung

Samsung 2018 QLED TV

Det at samle sig omkring en lille skærm med dårlig billedkvalitet og ledningsrod er et minde blot. Samsung QLED TV gør dig til et med din underholdning. Med dyb sorthed, brillante farver og store skærme kan du nyde en virkelighedstro billedkvalitet uanset lyset i rummet eller afstanden til tv'et. Nyd mere end bare et tv. 

 • Slip for den sorte skærm – takket være Ambient Mode kan du trylle den store sorte skærm væk, når du ikke ser tv. Lad tv-skærmen berige dit hjem med smukt visuelt indhold, eller hold dig opdateret med aktuelt vejr
 • Et kabel er alt hvad du skal bruge – med One Invisible Connection forvandles ledningsrodet til en stilren installation. Det transparente kabel smelter ind med væggen og er det eneste, der kræves til både strøm og tilslutning af eksterne enheder
 • Uafhængig af tidspunkt på døgnet – med det nye Samsung QLED TV behøver du ikke længere at blive generet af for meget sollys, eller at det er for mørkt i rummet. Med dybere sorthed forhøjes hver eneste detalje i billedet, så lyset i rummet ikke styrer din tv-oplevelse
Magnus Nilsson, Teknisk produktchef, Samsung
Magnus Nilsson

Teknisk produktchef, Samsung