Søg
Samsung Jet Bot

Resultat

Samsung Jet Bot

Med robotstøvsugeren Samsung Jet Bot har du via SmartThings-appen i din telefon fuld kontrol over rengøringen af hjemmet - selv når du ikke er der. Indstil fokusområder, no-go-zoner, og følg din robot i realtid. 61 testpersoner i Sverige, Norge, Danmark og Finland har evalueret robotstøvsugeren, og her kan du se deres testresultat.

  • 93% af 61 testpiloter anbefaler Samsung Jet Bot
  • Produkt Samsung Jet Bot
  • Opdragsgiver Samsung
  • Antal testpiloter 61
  • Antal som har ansøgt 587
  • Testperiode Nov

Anbefalet cirkapris 3999 DKK. Pris for testpersoner 2000 DKK (50 % rabat på udvalgt Jet Bot). 

Testen er udført af Smartson på vegne af Samsung, hvor testpersonerne fik lov til at købe en udvalgt Samsung Jet Bot til nedsat pris. Opgaven var at evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og udvalgte anmeldelsessider.

Det mener testpiloterne - Samsung Jet Bot

Testpersonerne er meget tilfredse med Samsung Jet Bot. De sætter pris på den enkle installering, at der kan vælges zoner i huset, og at den kan styres med telefonen. Mange nævner også, at den er effektiv imod hunde- og kattehår. Lydniveauet bemærkes, men er ikke forstyrrende, dog nævner nogen, at støvsugeren har problemer med visse dørtærskler samt ledninger, der ligger på gulvet.

Samsung Jet Bot - 3 Samsung Jet Bot - 2 Samsung Jet Bot - 1

93 % anbefaler (57 testpiloter)

avatar
Det er mit hidtil bedste køb og vil anbefale den til alle som ikke har tid nok i hverdagen. Der er fantastisk at få støvsuget, mens man samtidig laver andre ting. Uundværlig i en travl familie.
Malene Vallentin Ryberg
avatar
Effektiv robotstøvsuger, hurtig installation, laver et fint kort over huset hvor man kan vælge hvor der skal støvsuges. Det kan høres når arbejder men overraskende lav støj.
Marianne Hindsgaul
avatar
Et smidigt produkt, som holder hvad det lover, ekstra godt, at man kan indstille i appen hvor den skal støvsuge efter hver gang. Nem at tømme.
Heidi Aho Mathiesen

7 % anbefaler ikke (4 testpiloter)

avatar
Jeg fik ikke støvsugeren til at koble sig på det trådløse netværk, så jeg kunne ikke få adgang til den via appen. Jeg har endda skiftet min wifi-router, men det samme problem varede ved. Hvis appen bare virkede, ville det være fint, men i øjeblikket kan jeg ikke anbefale produktet.
Lauri Heiskanen
avatar
Støvsugede ikke rent de første gange, jeg var nødt til at køre flere omgange, før der blev rent. Nu, hvor jeg kører hver til hver anden dag, tilfreds, og det bliver godt, den tager godt fat i hjørnerne og langs med lister og kanter. Fungerer med at køre selv på løst liggende kludetæpper for det meste. Vil gerne høre fra andre, der har robotstøvsugere, og sammenligne inden køb af denne.
Katarina Thunberg
avatar
Kan ikke komme ind i badeværelse med 20 mm dørtærskel, dårlig sugetilstand ved følsomme gulvtæpper.
Emil Norberg

Hilsen fra Samsung

Samsung Jet bot

Dejligt, at du vil teste Samsung Jet-robotstøvsugeren. Teknik er til for at gøre alles liv bedre, enklere og sjovere. Derfor ligger Samsung i front med innovative produkter, som er smarte og mere praktiske, tidsbesparende og trygge.

  • LiDAR Sensor – gør dit hjem mere effektivt grundigt rent, fordi den beregner pladsen rigtigt og optimerer ruten.
  • Live Cleaning Report - opdateret Wi-Fi-kontrol overvåger Jet Bot når som helst og hvor som helst
  • Digital Inverter Motor - avancereret teknologi rengører alle gulve effektivt

Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Flere tests fra Samsung

Flere test