Søg
Samsung Music Frame

Resultat

Samsung Music Frame

Nu har 104 testpiloter i Norden været blandt de første til at opleve Samsung Music Frame, som er en innovativ kombination af kunst og lyd. En trådløs højttaler med støtte for både Bluetooth og Wifi, som du kan hænge på væggen eller stille i en bogreol. Man kan vælge blandt færdige fronter eller udskrive et unikt billede. Testpiloterne har fået lov til at købe produktet til prisen angivet nedenfor i bytte for ærlige anmeldelser.

 • 91% af 104 testpiloter anbefaler Samsung Music Frame Samsung Music Frame
 • Produkt Samsung Music Frame
 • Opdragsgiver Samsung Norden
 • Anbefalet udsalgspris 3.699 DKK
 • Din pris 1.849 DKK
 • Antal testpiloter 104
 • Antal som har ansøgt 1.119
 • Testperiode april 2024

Testen blev udført af Smartson på vegne af Samsung Norden, hvor testpiloterne fik lov til at købe produktet til den angivne pris ovenfor. Opgaven var at evaluere og dele oplevelser via Smartson, Samsung og andre anmeldelsessider.

Det mener testpiloterne - Samsung Music Frame

Testererne fremhæver Samsung Music Frames elegante design, fremragende lydkvalitet og brugervenlighed. De sætter pris på, at den smelter fint ind i hjemmemiljøet samt dens evne til at levere tilfredsstillende lyd. Nem installation og integration med smarte apps roses også. Nogle foreslår dog forbedringer, såsom en mere tilpasselig app og bedre kabelføring. Samlet set anses den for at være prisværdig, velegnet til baggrundsmusik og hverdagslytning.

Samsung Music Frame 2 Samsung Music Frame 1 Samsung Music Frame 3

91 % anbefaler (95 testpiloter)

avatar
Jeg har været super glad for min Samsung Music Frame. En højtaler, der både har god lyd og samtidig ser godt ud, fungerer virkeligt godt for en musikelsker. Jeg anbefaler derfor helt klart framen.
Mikail Güzel
avatar
Music Frame passer godt ind med stilrent design og muligheden for at personligere. Jeg er vild med designet, netop fordi det ikke ligner en højttaler, men en ramme. Lyden er god og nem at styre.
Mette Vallebo
avatar
Højtaleren har et elegant design, der blender ind i hjemmet, og er perfekt til både musik og TV-lyd. Selvom prisen er høj, kombinerer den stil og funktionalitet på en unik måde. Kan klart anbefales!
Zhath Hiru

9 % anbefaler ikke (9 testpiloter)

avatar
Æstetisk flot højtaler, der taber på lyd. Bassen i højtaleren er ikke speciel god, det giver udfordringer i lydbilledet.
Robert Bentin
avatar
Jeg synes at det til prisen er alt for dyrt.
Rasmus Dellgren
avatar
Til denne pris ville jeg fundet et bedre alternativ. Knappene som styrer pömeleren er og daergös plagsomt og ikke gode nok.
Martin Skauen

Fra sociale medier

Hilsen fra Samsung Norden

Music Frame er en højttaler, der kan udtrykke din stil – nyd den fyldige lyd, og tilpas højttaleren med dine egne fotos eller kunstværker for at matche dit rum. Stream musik fra din smartenhed. Få flerdimensionel surroundlyd fra en enkelt højttaler med Dolby Atmos Music. Oplev lyd, der fylder rummet.

 • Music Frame-design – Højttaler med et rammedesign, der kan tilpasses din smag, så den passer ind i lige netop dit hjem. Hvid ramme kommer som tilbehør senere på året.
 • God lyd overalt – Nyd en ensartet og afbalanceret lyd, uanset hvor du er.
 • Trådløs musikstreaming – Lyt til musik fra din mobile enhed i høj lydkvalitet uden kompromisser.

Flere tests fra Samsung Norden

Flere test