Søg
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Resultat

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Vil du prøve en ny storskærmsoplevelse hvor som helst, når som helst? Samsung The Freestyle er en bærbar selvjusterende fuld HD-projektor med indbyggede højttalere og smart-tv-funktioner. Ud af 90 testpiloter i Norden, der har testet projektoren i efteråret 2023, vil hele 98 % anbefale den til en ven.

 • 98% af 90 testpiloter anbefaler Samsung The Freestyle Samsung The Freestyle
 • Produkt Samsung The Freestyle
 • Opdragsgiver Samsung Norden
 • Anbefalet udsalgspris 7.499 DKK
 • Din pris 3.750 DKK
 • Antal testpiloter 90
 • Antal som har ansøgt 1.788
 • Testperiode

Testen er udført af Smartson på vegne af Samsung Norden, hvor testpiloterne skulle købe produktet til nedsat pris. Missionen var at evaluere og dele erfaringer via Smartson og Samsung.

Det mener testpiloterne - Samsung The Freestyle

Flertallet af anmelderne anbefaler Samsung The Freestyle Gen2 til deres venner efter afslutningen af testen. De fremhæver dens smidighed, bærbare karakter og evnen til at skabe en biografoplevelse på forskellige steder uden besvær. Mange roser dens brugervenlighed og smarte funktioner, der gør den til et fremragende alternativ til et traditionelt TV. Blandt forbedringspunkterne nævnes, at batteriet, der er valgfrit tilbehør, gerne ville være inkluderet som standard for endnu større bærbarhed. Nogle ønskede ændringer i fjernbetjeningen, og en højere lysstyrke ville forbedre brugen i lyse omgivelser. Generelt er testerne meget imponerede over Samsung The Freestyle's anden generation.

Freestyle outdoor Freestyle Elephant 2 Freestyle Elephant

98 % anbefaler (88 testpiloter)

avatar
Super fedt produkt, nem plugandplay opsætning, overraskende god billedkvalitet, ok lyd, og den er virkelig transportabel. Den er lige god på mørk eller lys væg. Jeg er vild med den.
Lee Hansen
avatar
Den er nem at tilslutte, nemt at få på netwærk og ligetil at bruge med de Apps som ligger default i Samsung udstyr. Kvaliteten af billede er meget god og overraskende skarp, også på en næsten hvid væg
Allan Ulsø Madsen
avatar
Super lækker billede (hvis rummet er mørkt) og virkelig utrolig lyd af sådan en lille projekter. Rigtig fed funktion med billedet selv justerer sig.
David Köster Graversgaard

2 % anbefaler ikke (2 testpiloter)

avatar
Hvis du først skal bruge penge på en projektor, så skaf en der har 4K opløsning, HDR mm.
Gaute Alsaker
avatar
Det føles lidt svagt og kan være svært at bruge i rum, der ikke er helt mørke. Prisen lever ikke op til forventningerne, heller ikke med en nedsat pris, selvom den indbyggede lyd nogle gange kan lade lidt mere tilbage at ønske.
Alexander Waern

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung The Freestyle

Vi introducerer Samsung The Freestyle (2023). Nyd film, underholdning og apps på en stor skærm med Samsungs Smart-projektor. Tag den med på ferie, i skihytten eller i din bedste vens lejlighed, og få en filmoplevelse på op til 100", hvor end det passer dig. Hvis du har en ekstra Freestyle, kan du kombinere to enheder og få en endnu større filmoplevelse på op til 160".

 • Dit yndlingsindhold – præcis, hvor du vil have det. Se film i din seng, kast en madlavningsvideo op på væggen i køkkenet, eller tag Smart TV-oplevelsen med til en fest eller på en rejse. Enhedens kompakte, runde design gør det muligt at kaste film og underholdning op på de fleste flader og få storskærmsunderholdning på flere steder end nogensinde før.
 • Starter øjeblikkeligt – glem alt om at spilde tid på billedjustering. Det automatiske fokus optimerer billedet på ét sekund.
 • Smart TV-oplevelse – forbind The Freestyle til dit Wi-fi, og få adgang til alle dine apps og streaming-tjenester direkte på din projektor.


Dit Smart Start-tilbud fra Samsung Danmark

Med et Smart TV fra Samsung har du al din underholdning lige ved hånden. Stream udvalgte spil, serier og film fra premium-tjenester i den indledende periode med dit nye Samsung TV.

Flere tests fra Samsung Norden

Flere test