Søg
Samsung vaskemaskine 11 kg

Resultat

Samsung vaskemaskine 11 kg

Hele 18 testfamilier i Norden har nu testet og evalueret vaskemaskinen Samsung WW11DG6B85LKU3 med en kapacitet på 11 kg fra Samsung. Læs resultatet af, hvordan den opfylder behovene hos moderne familier, der er bevidste om deres energiforbrug og værdsætter en hurtig og effektiv vaskecyklus. Testpiloter fik muligheden for at købe vaskemaskinen til prisen angivet nedenfor i bytte for ærlige meninger og anmeldelser.

 • 94% af 18 testpiloter anbefaler Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Opdragsgiver Smartson Norden
 • Anbefalet udsalgspris 8.999 DKK
 • Din pris 4.500 DKK
 • Antal testpiloter 18
 • Antal som har ansøgt 998
 • Testperiode april 2024

Testen blev udført af Smartson på vegne af Samsung Norden, og testpiloterne kunne købe produktet til ovennævnte pris. Opgaven var at evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testsider.

Det mener testpiloterne - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)

Testpiloterne har generelt været meget positive over for Samsung WW11DG6B85LKU3 vaskemaskine. De værdsætter især autodoseringen og AI-programmerne, som automatisk tilpasser mængden af vaskemiddel efter snavset. Maskinen er meget stille og har en imponerende kapacitet på 11 kg, hvilket er ideelt til store vaske som dyner. Smartfunktionerne og muligheden for at styre maskinen via en app for notifikationer, når vasken er færdig, har også fået meget ros. Designet beskrives som elegant og moderne. Nogle mindre ulemper, der nævnes, inkluderer irriterende lydsignaler og nogle plastikkomponenter. Trods disse små mangler er testpiloterne meget tilfredse med maskinens ydeevne og funktionalitet.

wash1c wash1b wash1a

94 % anbefaler (17 testpiloter)

avatar
Vaskemaskinen er nem at installere, har et flot design og smarte funktioner. Funktionerne hjælper brugeren med at vaske effektivt, miljøvenligt og med den rette mængde vaskemiddel. En kvalitetsprodukt som jeg er imponeret over!
Michaela Hörnfeldt
avatar
Fantastisk med autodosering, hvor længe en flaske vaskemiddel rækker, når man doserer korrekt (maskinen altså)! Virkelig godt med AI-program, der selv registrerer snavsegraden. Maskinen er meget stille, selv ved centrifugering, godt balanceret i tromlen. Fantastisk også med kortprogrammet på 15 minutter, hvor man kan vaske enkelte stykker tøj super hurtigt. Når vasken er færdig, får man en notifikation på telefonen, hvilket er godt, hvis man ikke er i nærheden! Også designet er fantastisk!
Ann Axelsson
avatar
Virkelig god og stille maskine. Let at tilslutte til det eksisterende Samsung-økosystem, så man får en notifikation om, at vasken er færdig på mobilen. Lyden er ret høj, men heldigvis kan man slukke for den i indstillingerne. Mange vaskeprogrammer, hvor AI-programmet er min favorit. Det passer dog ikke til sportstøj, da intelligensen ikke registrerer svedlugt i tøjet.
Merenna Kähkönen

6 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Bomuldsprogrammet mangler en 50-graders indstilling. Rengøringsprogrammet skyller ikke indholdet ud af dispenser 1 og 2, og skyllemidlet bruges ikke og mindskes ikke i dispenser 1. Sengetøjsprogrammet mangler en 60-graders indstilling og har ikke en hurtigere centrifugering end 800 omdrejninger pr. minut. Skjorteprogrammet mangler også hurtigere omdrejninger end 800. Det fancy design er ikke funktionelt, og åbningen til at lægge tøjet i er for lille.
Stein-Are Borger

Hilsen fra Smartson Norden

Samsung washing machine 2024

Vi ser frem til at høre fra jer, om hvordan vores nyeste vaskemaskine kan gøre vaskedage nemmere og mere energieffektive. Vores nye model er udviklet til at give en mere effektiv og stille vaskeoplevelse.

 • AI EcoBubble™ – Mindsker energiforbruget med op til 70 %* og garanterer en effektiv vask ved lave temperaturer helt ned til 15° C, hvilket beskytter dit tøj.
 • AI Wash – Denne funktion bruger avancerede sensorer til at tilpasse den automatiske** vaskeprocedure ud fra vaskens vægt, og hvor beskidt tøjet er. Dette optimerer vand- og vaskemiddelforbrug og giver det bedst mulige resultat.
 • SpaceMax™ – Takket være denne teknologi kan du vaske store mængder tøj på samme tid, op til 11 kg, uden at maskinen behøver at fylde mere. Det gør maskinen til den perfekte løsning for familier, som har brug for effektivitet og god kapacitet i deres vaskerutiner.


*Procentværdierne er baseret på en test, der sammenligner to vaskemaskiner med forskellige vaskeprogrammer:
1. Vaskemaskine Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøj og programmet ”Wash Load, Super Eco Wash cold” med EcoBubble; og
2. Vaskemaskine Samsung WF0702WKU med programmet ”Cotton 40°C” uden EcoBubble.
Individuelle resultater kan variere. Testet i henhold til IEC 60456-2010.
**Baseret på en algoritme, udarbejdet af en AI. Det egentlige resultat kan variere afhængig af individuel brug.

Flere tests fra Smartson Norden

Flere test