Søg
Samsung-vaskemaskine med AI-funktioner, 11 kg

Resultat

Samsung-vaskemaskine med AI-funktioner, 11 kg

Er det tid til at udskifte din vaskemaskine? Samsung WW11DB8B95GBU3 med AI-funktioner er nu blevet testet af 17 familier i Norden. Vaskemaskinen har en kapacitet på 11 kg, hvor AI blandt andet reducerer strømforbruget og optimerer vaskeprocessen. Udvalgte testpiloter kunne købe vaskemaskinen til testpilotprisen nedenfor i bytte for ærlige evalueringer og anmeldelser.

 • 94% af 17 testpiloter anbefaler Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Opdragsgiver Samsung
 • Anbefalet udsalgspris 12.499 DKK
 • Din pris 6.250 DKK
 • Antal testpiloter 17
 • Antal som har ansøgt 848
 • Testperiode maj 2024

Testen blev udført af Smartson på vegne af Samsung Norden, og testpiloterne kunne købe produktet til ovennævnte pris. Opgaven var at evaluere og dele erfaringer via Smartson, Samsung og andre testsider.

Det mener testpiloterne - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)

Testpiloterne er generelt meget tilfredse med Samsung WW11DB8B95GBU3 vaskemaskine. Den store tromle på 11 kg og autodoseringsfunktionen får meget ros. Mange værdsætter maskinens stilhed og AI-programmer, som automatisk tilpasser vaskindstillingerne. Brugervenligheden, især med appforbindelsen til at styre og overvåge vasken, ses som en stor fordel. Designet beskrives som elegant og stilfuldt. Nogle mindre forbedringsområder inkluderer behovet for tydeligere instruktioner, et enklere kontrolpanel og bedre indikation af resterende vaskemiddel. Trods disse små ulemper anbefaler testpiloterne stærkt maskinen.

wash2c wash2b wash2a

94 % anbefaler (16 testpiloter)

avatar
En meget stilren og brugervenlig maskine med mange forskellige vaskeprogrammer og en stor, tydelig skærm gør, at man gerne vil anbefale denne vaskemaskine. Hurtig centrifugering forkorter tørretiden, og den energibesparende funktion med lavere vasketemperatur sparer energi. Fordelen med WiFi er, at man kan følge vaskestatus på mobilen og starte vasken på afstand.
Mikael Elm
avatar
Meget stille og nem at bruge. AI-programmet vasker hurtigt og korrekt. Elegant design.
Jonna Thorsteinsen
avatar
Rummer meget tøj. Dejligt med automatisk dosering af vaskemiddel. Støjsvag. Det eneste minus er den lange melodi, der spilles, når den er færdig. Det kan sikkert slukkes, men jeg har ikke fundet ud af det endnu.
Janette Skoga

6 % anbefaler ikke (1 testpiloter)

avatar
Efter vasken var færdig, kunne døren ikke åbnes. Jeg gjorde alt, hvad de sagde, men intet hjalp. Samsung skal skifte dørlåsen.
Gyanesh Rai

Hilsen fra Samsung

Samsung vaskemaskine AI Wash 11 kg

Vi glæder os til at høre, hvordan vores nyeste vaskemaskine kan gøre dine vaskedage lettere og samtidigt spare strøm. Vores nye model er udviklet til at give en mere effektiv og støjsvag vaskeoplevelse.

 • AI Wash – bruger avancerede sensorer til at kontrollere vasketøjets vægt og blødhed og registrerer løbende, hvor beskidt vasketøjet er. På den måde optimeres vand, iblødsætning, skylning og centrifugeringstid på en smart måde.
 • AI EcoBubble™ – AI EcoBubble mindsker din vaskemaskines energiforbrug med op til 70 %* og vasker effektivt selv ved lave temperaturer ned til 15 °C. AI-teknologien optimerer også vaskecyklussen.
 • A-40% – 40 % lavere strømforbrug end EU's energiklasse A**.*Procenttallene er baseret på en test, der sammenligninger to vaskemaskiner med forskellige vaskeprogrammer:

1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøj og programmet "Wash Load, Super Eco Wash cold" med EcoBubble.

2. Vaskemaskinen Samsung WF0702WKU med programmet "Cotton 40°C" uden EcoBubble.

Resultater kan variere fra test til test. Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010.

**40 % mere strømbesparende (65 kWh/år) end grænseværdien (108 kWh/år) for energiklasse A i overensstemmelse med EU-forordning 2019/2014.

Flere tests fra Samsung

Flere test