Søg
SF Anytime streaming

Resultat

SF Anytime 2019

Det blev en filmsommer 2019 med SF Anytime. Nu har testpiloterne vurderet lejefilm fra SF Anytime, og 82 % vælger at anbefale tjenesten. Følg, og se deres oplevelser via #smartson #sfanytime

  • 82% af 1309 testpiloter anbefaler SF Anytime 2019
  • Produkt SF Anytime 2019
  • Opdragsgiver SF Anytime
  • Anbefalet udsalgspris 39 DKK
  • Antal testpiloter 1.309
  • Antal som har ansøgt 6.299
  • Testperiode Jun - sep. 2019

Testen er gennemført af Smartson uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven var at teste SF Anytime og dele deres bedste filmoplevelser. Udvalgte testpiloter fik mulighed for at leje 3 film gratis og dele deres anmeldelser på sociale kanaler. Efter testen blev produktet vurderet via et evalueringsskema og fik en score.

Det mener testpiloterne - SF Anytime 2019

I løbet af sommeren har filmelskere i hele Norden prøvet streamingtjenesten SF Anytime. De fleste af testpiloterne synes, tjenesten er god, med et bredt udvalg af film og serier. Dog oplever nogle testpiloter den som lige det modsatte – et for smalt udvalg med for gamle film. Appen har fungeret for hovedparten af deltagerne, men på nogle måder har den slet ikke fungeret, hvilket gør, at appen føles halvfærdig. De ønsker at kunne at gøre alt via appen, i stedet for både at bruge websiden og appen. Teknikken har generelt været besværlig for en hel del testpiloter, som nævner, at film hakker, er pixeleret, og at filmen starter forfra, hvis du har sat den på pause for længe. De, der vælger at anbefale SF Anytime, sætter pris på konceptet med muligheden for at vælge mellem at leje eller købe film og får dermed en stor opadvendt tommelfinger af testpiloterne.

SF Anytime 2019 image 1 SF Anytime 2019 image 2 SF Anytime 2019 image 3

82 % anbefaler (1069 testpiloter)

avatar

Jeg synes at SF Anytime er super brugervenlig og har mange af de nyeste film. Det at man kan købe filmen eller leje filmen er super, plus de er ikke særlig dyre. Vil klart bruge det i fremtiden.

Samantha Smed
avatar

Jeg har abonnement på flere streaming tjenester, men nogle gange har man bare lyst til at se én bestemt film. Og lige den har man selvfølgelig ikke tilgang til, så der er SF Anytime god at have.

Dorthe Larsen
avatar

Jeg var rigtig glad for SF Anytime, da jeg var overrasket over at de havde rigtig mange nye film, som næsten lige har været i biografen. Nemt at oprette og se film. Det var en god oplevelse.

Cathrine Autzen

18 % anbefaler ikke (240 testpiloter)

avatar

Der er et stort udvalg af film og serier, men det virker ikke. Det er kun muligt at se mindre end 10 minutter ad gangen, hvorefter den stopper, og man skal bøvle med at få det til at virke. Nej tak.

Jannie Nissen
avatar

Jeg synes ikke brugervenligheden er optimal sammenlignet med lignende tjenester. Jeg oplevede også flere fejl uden forsøg på afspilningen af film til stor frustration.

Niels Nørgaard
avatar

Syntes ikke udvalget er specielt stort eller nyt.

Judy Kræmmer

Fra sociale medier

Hilsen fra SF Anytime

Vidste du, at SF Anytime har Danmarks største udvalg af film og tv-serier? Vi tilføjer nye film hver uge, lige efter de er vist i biografen. Du kan vælge mellem at leje eller købe, og du betaler kun for det, du vil se. Brugernes synspunkter betyder meget, og vi er glade for, at du vil være med og dele dine oplevelser. Her er nogle ting, vi håber du vil sætte pris på:

  • Se de seneste film, lige efter de har været vist i biografen.
  • Betal kun for det, du vil se, og slip for abonnementer og bindingsperioder.
  • Enkel og hurtig betaling, med kreditkort eller værdikode.

GOD FORNØJELSE MED FILMENE!, Hele holdet, SF Anytime
GOD FORNØJELSE MED FILMENE!

Hele holdet, SF Anytime

Flere tests fra SF Anytime

Flere test