Søg
SF Anytime - Chromecast

Resultat

SF Anytime - Chromecast

Nysgerrig efter at se de sidste nye biograffilm? En række filmgale testpiloter i Norden har prøvet SF Anytime via Chromecast og bedømt tjenesten ved at leje 3 film gratis og dele deres bedste filmoplevelse på de sociale medier. Se resultatet her, og læs mere om, hvad SF Anytime kan tilbyde. 

  • 85% af 737 testpiloter anbefaler SF Anytime Chromecast
  • Produkt SF Anytime
  • Opdragsgiver SF Studios
  • Anbefalet udsalgspris 147 DKK
  • Antal testpiloter 737
  • Antal som har ansøgt 293
  • Testperiode Jul - okt. 2018

Testen gennemføres af Smartson uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven er at bedømme SF Anytime ved at leje tre film, dele dine oplevelser på de sociale medier, og til sidst besvare et spørgeskema. Men frem for alt gælder det om, at du har det sjovt undervejs! Testen foregår over 3-4 uger.

 

Testen gennemføres af Smartson uden beregning for testpiloterne. Via Smartson får du mulighed for at teste nye produkter og dele dine egne oplevelser med andre. Du er velkommen til at besøge os på smartson.se. Smartson blev grundlagt i Stockholm i 2000.

Det mener testpiloterne - Chromecast

I løbet af sommeren har filmelskere over hele Norden testet streamingtjenesten SF Anytime via Chromecast. De fleste af testpiloterne synes, at tjenesten har et godt og bredt udvalg af film og serier og er nem at anvende. Mange satte pris på, at man kan vælge mellem at leje eller købe filmen. Man ville dog gerne have haft bedre søgefunktioner og filter, når man skulle vælge film, og mange efterspørger også adgang til lidt nyere film for en højere pris. Teknikken har drillet for en del, som oplevede, at der var problemer med lyden, og kvaliteten ikke var helt i top. Trods dette giver Anytime-testerne en høj karakter.

85 % anbefaler (628 testpiloter)

avatar

SF anytime er voldsomt let at bruge og de har bare alle tænkelige film. Jeg har virkeligt haft en god oplevelse med det og det er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger tjenesten.

Steffie Poulsen
avatar

Jeg synes det virker nemt og overskueligt. Dog var der lidt forvirring omkring hvilke film man kunne leje og hvilke man skulle købe.

Mads Nørgaard Jensen
avatar

De har et godt udvalg af film og serie. Også en del af de mere specielle. Priserne er gode og det fungere godt med chromecast.

Jens Hansen

15 % anbefaler ikke (109 testpiloter)

avatar

Produktets film er på de fleste andre streamingtjenester, det er for dyrt og omstændigt at få det ned på telefonen så man kan caste på sit chromecast. Præmierefilm burde kunne lejes.

Allan Haley Nielsen
avatar

Det er simpelthen for dyrt pr film. Det fungerer fint nok, men jeg ville ikke selv betale 50kr pr film når en streaming tjeneste koster 100kr pr måned.


Ditte Jakobsen
avatar

Syntes ikke kvaliteten af film var god.

Carsten Dalgaard

Fra sociale medier

Hilsen fra SF Studios

Hej alle testpiloter! På SF Anytime kan du leje eller købe de sidste nye film og serier. I løbet af testen skal du teste tjenesten via Chromecast på en valgfri skærm (den kan også testes via andre kanaler, men den foretrukne kanal er Chromecast). Brugernes mening er vigtigt, og vi er rigtig glade for, at du vil være med og dele dine oplevelser omkring vores tjeneste. Nedenfor finder du nogle af fordelene, som vi håber, du vil benytte dig af: 
  •       Stort udvalg af de sidste nye film og tv-serier.
  •       Du betaler kun for det, du gerne vil se.
  •       Kræver ikke abonnement, og der er ingen bindingstid.
ANNA SVENSON, Product Manager, SF Studios
ANNA SVENSON

Product Manager, SF Studios

Flere tests fra SF Studios

Flere test