Søg
SF Kids Play

Resultat

SF Kids 2019

Har du et barn, der elsker film, serier og lydbøger? Nu har 1449 testpiloter anmeldt SF Kids frit i 90 dage, hvor opgaven var at vælge blandt indholdet i appen og dele anmeldelser med #sfkids og #smartson. Med offline-indstillingen er der adgang til alt indhold, også uden internetadgang, en fantastisk ting til sommerens rejser. Til sidst valgte 81% af Smartsons testpiloter at anbefale tjenesten.

  • 81% af 1449 testpiloter anbefaler SF Kids 2019
  • Produkt SF Kids 2019
  • Opdragsgiver SF Kids
  • Anbefalet udsalgspris 59 DKK / måned
  • Antal testpiloter 1.449
  • Antal som har ansøgt 378
  • Testperiode Maj - sep. 2019

Testen er gennemført af Smartson uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven var at teste SF Kids uden omkostninger i 90 dage og dele deres oplevelser på sociale kanaler. Efter testen blev tjenesten vurderet via et skema på nettet og fik en score.

 

Det mener testpiloterne - SF Kids 2019

I sommerens løb har børn og forældre vurderet SF Kids, og det er en tilfreds gruppe, der giver en opadvendt tommelfinger! Flere af testpiloterne er meget tilfredse med tjenesten og synes, at der er et stort udvalg af forskellige film, serier og bøger at vælge imellem. Specielt godt er det, at man kan downloade film eller bøger og se dem offline, hvilket er populært blandt dem, der har prøvet tjenesten på rejsen i ferien. Flere af testpiloterne mener, at det tilbudte indhold egner sig bedst til børn i alderen 0 til 7 år. De, der vælger ikke at anbefale denne tjeneste, synes, at udvalget er for smalt, de trives bedre med andre streamingtjenester, og den tekniske del er for besværlig.

SF Kids 2019 image 1 SF Kids 2019 image 2 SF Kids 2019 image 3

81 % anbefaler (1170 testpiloter)

avatar

Jeg vil anbefale den, hvis der er tale om småbørnsforældre. Tjenesten er til gengæld for smal i udbud til ældre børn.

Jesper Poulsen
avatar

Fedt man kan downloade det og bruge det offline.. Så det også fedt der er programmer for både små og store børn og så mange kendte programmer/serier.

Helle Larsen
avatar

Det er nemt og overskueligt at finde ting, som er egnet aldersmæssigt til ens børn :)

Louise Laursen

19 % anbefaler ikke (279 testpiloter)

avatar

Udvalget er ikke så stor, og man skal installere serierne og tegnefilm på telefonen, så man kunne se dem. Og nogle gange der var ikke forbindelse, selvom jeg har installeret videorne på telefonen.

Sanita Muska
avatar

Jeg havde håbet at brugervenligheden var blevet bedre siden jeg prøvede det sidst. men jeg mener stadig at der er langt bedre tilbud for børn med bedre brugervenlighed. Kan godt lide det er for børn.

Dianna Vestergaard
avatar

For lille et udbud i forhold til det min søn ser normalt på Netflix, ViaPlay og HBO. Den erstatter ikke noget og koster derfor ekstra for os.

Henrik Olsen

Fra sociale medier

Hilsen fra SF Kids

SF Kids Play sommar 2019

Med SF Kids Play kan du genopleve film og serier fra din egen barndom, samtidig med at børnene finder nye favoritter. Vi tilbyder alt lige fra Astrid Lindgrens elskede karakterer til nye bekendtskaber som Gurli Gris, Brandmand Sam og mange flere, og der kommer hele tiden nyt indhold til! Vi er utrolig nysgerrige og glæder os til at høre, hvad du synes om vores tjeneste!

  • Trygge rammer, designet til børn.
  • Bredt udvalg af film og serier.
  • Se offline og på alle enheder.