Søg
SF Kids Play 2018

Resultat

SF Kids Play 2018

Sommeren er tilbragt sammen med SF Kids Play. En playtjeneste med film, serier og nu også bøger med hundredevis af titler som 842 testpiloter i Norden har testet i 3 måneder. Følg med på eventyr, og se, hvad testpiloterne mente om denne playtjeneste. 

  • 84% af 842 testpiloter anbefaler SF Kids Play 2018
  • Produkt SF Kids Play 2018
  • Opdragsgiver SF Kids Play
  • Anbefalet udsalgspris 59 DKK / måned
  • Antal testpiloter 842
  • Antal som har ansøgt 75
  • Testperiode Jun - aug. 2018

Testen gennemføres af Smartson uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven er at prøve app’en SF Kids Play og dele sine oplevelser via en fælles testpilotblog og på de sociale medier. Efter testen bedømmes produktet via et spørgeskema og får en score.

 

Det mener testpiloterne - SF Kids Play 2018

Børn og forældre har nu testet og bedømt SF Kids Play, og de fleste er tilfredse! Den brugervenlige app gør det nemt for børn selv at vælge film, og tjenesten har et bredt udvalg af film, serier og bøger. Mange er glade for, at de kan se ældre svenske film og serier og har flittigt brugt funktionen til at downloade film offline, så de kan se dem, når de er på ferie uden adgang til internettet. Det virker som om, børn i alderen 0-7 år er mest glade for SF Kids Play. Dem, som ikke vil anbefale tjenesten, synes at udvalget er for lille sammenlignet med andre streamingtjenester, og at teknologien visse steder har voldt for mange problemer.

SF Kids Play 2018 image 1 SF Kids Play 2018 image 2 SF Kids Play 2018 image 3

84 % anbefaler (705 testpiloter)

avatar

Super god app. Brugte den i forbindelse med sommerferie. Havde download en masse til begge børn som de så i de forskellige lufthavne og fly.

Brit Sørensen
avatar

Jeg synes den er nem at finde rundt i og der er meget forskelligt at vælge imellem. Der er noget for en hver smag.

Samantha Smed
avatar

Der er et fint udbud af film/serier og et andet udbud ender er fra andre udbydere.

Mette Petersen

16 % anbefaler ikke (137 testpiloter)

avatar

Der er stort set det samme på Netflix og dr app'en.

Ole Olesen
avatar

Dårlig navigation.

Daniel Petersen
avatar

Jeg synes ikke udvalget er noget der fanger mine børn. Og det der fanger dem, er allerede på tjenester som viaplay, Netflix og yousee som vi har i forvejen.

Maria Zoffmann-Jensen

Fra sociale medier

Hilsen fra SF Kids Play

SF Kids Play 2018
SF Kids Play er en streamingtjeneste med film og tv-serier til børn, som ud over alle Astrid Lindgrens klassiske filmeventyr indeholder alt lige fra Alfons Åberg til Pingu og Frode Får. Vi ønsker engagerede familier, som kan hjælpe os med at udvikle tjenesten. Som testfamilie får I 3 måneders fri adgang (værdi 207 kr.), så I kan nyde SF Kids Play hele sommeren! Med offline-funktionerne har du altid barnets favoritter med på ferie, uanset om I tager toget til mormor eller nyder solen i udlandet.  
  • Udviklet til børn.
  • Offline med alt indhold, tag favoritterne med på sommerferie.
  • Forældrefunktioner (timer, aldersindstillinger m.m.).