Søg
Vileda Turbo Smart

Resultat

Vileda Turbo Smart

Gør rengøringen nemmere! Vileda Turbo Smart er en spinmoppe med spand og udvrider, som du betjener ved hjælp af en fodpedal – udviklet til at rengøre alle typer af hårde gulve fra klinkerne i køkkenet til trægulvet i soveværelset. I denne test har 400 testpiloter prøvet Vileda Turbo Smart og givet deres ærlige mening i form af anmeldelser. Læs mere om, hvad de syntes nedenfor.

  • 80% af 369 testpiloter anbefaler Vileda Turbo Smart Vileda Turbo Smart
  • Produkt Vileda Turbo Smart
  • Opdragsgiver Vileda
  • Anbefalet udsalgspris 328 DKK
  • Antal testpiloter 369
  • Antal som har ansøgt 1.526
  • Testperiode april 2024

Testen er udført af Smartson efter bestilling hos Vileda uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven gik ud på at skrive anmeldelser på udvalgte sider samt svare på en evaluering via Smartson.

Det mener testpiloterne - Vileda Turbo Smart

Testpiloterne har især været glade for Vileda Turbo Smart-moppesættets praktiske egenskaber og brugervenlige design. Mange har udtrykt, at de især sætter pris på udvriderens funktion, som gør det let at kontrollere fugtniveauet på moppen. Det brede moppehoved er blevet rost for, at det effektivt og hurtigt kan dække store områder - selv i mindre rum og omkring hjørner. Testpiloterne mener også, at moppesættet er effektivt på forskellige typer gulvbelægning, uden at det efterlader striber eller rester af snavs. Nogle af testpiloterne, der vælger ikke at anbefale produktet, mener, at moppen ikke bliver tilstrækkeligt tør efter centrifugering, og at et mere stabilt og justerbart skaft ville være mere ergonomisk.

80 % anbefaler (295 testpiloter)

avatar
Samlet set synes jeg moppen, spanden og udvrideren fungere rigtig godt, den vrider moppen godt op og moppen rengøre mine gulve. Jeg har smidt min gamle moppe ud fordi denne her fungere bedre.
Julie Schnoor Christiansen

avatar
Funktionen far moppen til at dreje i en cirkel med det samme du trykker pa pedalen, det er simpelthen fantastisk, moppen er mere effektiv end en flad moppe og nemmere at komme ind i horner og rundt om bordben. Jeg er meget glad for den og kan klart anbefale den.
Esma Harman
avatar
Super effektiv gulvmoppe, den er nem at få vasket rundt om bordben og lign. Den vasker gulvet flot og grundig, spanden med vrider er meget effektiv og moppen vasker med fornuftig mængde vand efter op vridning, moppen er nem at tage af og smide i vaskemaskinen.
Thomas Kirkegaard

20 % anbefaler ikke (74 testpiloter)

avatar
Personligt kan jeg bedre lide viledas fladmoppe system, det fungerer bedre for mig og den flade moppe er nemmere at vride op i spanden.
Louise Jensen
avatar
Syntes skaftet er for lille, så vil anbefale dem Vileda's normale moppe med teleskop stang.
Allan Castberg
avatar
Spanden har en god størrelse, der gør det nemt at skylle mobben og herefter trykke, for at få vandet slynget af igen. Det svært at få alt vandet slynget af mobben, så det bliver en våd omgang. Kræver lidt øvelse også ifht. styrke og tempo der trædes på sprederen med.
Louise lundtofte Madsen

Fra sociale medier

Hilsen fra Vileda

Det er skønt, at du gerne vil vide mere om Vileda Turbo Smart-spinmoppen med spand og pedaldreven udvrider. Takket være det pedaldrevede udvridersystem roterer moppen og vrides automatisk ved centrifugalkraft. Nu behøver du ikke længere manuelt vride moppen med hænderne, når du har skyllet den op i spanden. Turbo Smart er udviklet til at kunne rengøre alle typer af hårde gulve, som fx klinker, laminat og træ. Vileda Turbo Smart er et moppesystem, som gør udvridningen enklere og mere effektiv – du har fuld kontrol over, hvor tør moppen skal være, ved blot at træde flere gange på fodpedalen.

  • Spinmoppe med pedaldrevet udvridningssystem, der er let at bruge
  • Enkel vandkontrol – tryk på fodpedalen, indtil moppen har det rette fugtniveau til dit gulv
  • Moppen er fremstillet af mikrofiber for at kunne klare alle typer snavs og samtidig klare en tur i vaskemaskinen
Vileda, , Får mit hjem til at skinne!
Vileda

Får mit hjem til at skinne!