Søg
WONDERBOOM 2

Resultat

WONDERBOOM 2

Er du på jagt efter en ny trådløs højtaler? I sommer har 200 testpiloter nydt musik, lyttet til podcasts og lydbøger med WONDERBOOM™2 fra Ultimate Ears. Herunder kan du se deres anmeldelser.

  • 97% af 200 testpiloter anbefaler WONDERBOOM 2
  • Produkt WONDERBOOM 2
  • Opdragsgiver Ultimate Ears
  • Antal testpiloter 200
  • Antal som har ansøgt 4.207
  • Testperiode Jun - sep. 2019

Testen er gennemført af Smartson. Opgaven har været at købe produktet og dele oplevelser i videoklip via en fælles testpilotblog og i egne, sociale kanaler. Efter testen blev produktet vurderet via et evalueringsskema og fik en score. Billeder, videoer og indhold, som deles i forbindelse med testen, kan også blive delt med Ultimate Ears til brug i digitale kanaler og på annoncesider.

Det mener testpiloterne - WONDERBOOM 2

Det er et positivt hold testpiloter, der deler deres oplevelser med WONDERBOOM™2 fra Ultimate Ears. Mange mener, at højtaleren giver en god, klar lyd, selvom den er så lille, dog nævner en del, at bassen kunne være bedre. Højtalerens design med den lille rem får gode karakterer af testpiloterne. Det, at den desuden tåler vand, får en opadvendt tommelfinger. Højtaleren har både fået lov at stå ude i regn og svømmet i en pool og havet og klaret det brillant. Flere af testpiloterne mener også, at det er godt, at den tåler stød. De testpiloter, der ikke vælger at anbefale højtaleren, mener, at lyden ikke er tilstrækkelig god, og at der findes bedre alternativer på markedet.

WONDERBOOM 2 image 1 WONDERBOOM 2 image 2 WONDERBOOM 2 image 3

97 % anbefaler (138 testpiloter)

avatar

Den holder batteri længe og er nem at have med sig. Lyden er overraskende god og højtaleren er robust nok til at man kan have den med, uden man behøver at passe på den hele tiden.

Jack Jørgensen
avatar

Fantastisk højtaler der holder til vind og vejr, sublim lydkvalitet - også ved høje lydstyrker og ved hjælp af outdoor boostet også udendørs.

Mathias Rump Hansen
avatar

Lækker og kompakt højtaler med god lyd. Højtaleren outdoor funktion er en lækker feature som jeg ikke har oplevet før. Højtaleren overlevede en børnefødselsdag med popcorn og saftevand =fedtede fingre.

Helle Terp-Müller

Testpiloter som inte rekommenderar

Fra sociale medier

Hilsen fra Ultimate Ears

WONDERBOOM 2 Ultimate Ears

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 leverer en overraskende stor lyd og kommer med den sidste nye Outdoor Boost funktionalitet. 13 timers batteritid, vandtæt, beskyttet imod støv og kan flyde. Vil du holde et brag af en fest, kan du koble to WONDERBOOM 2 højttalere sammen og nyde ægte stereolyd - både indendørs og udendørs - ja bogstavlig talt hvor som helst.

  • 13 timers batteritid
  • 360° lyd med udendørsfunktion for endnu bedre lyd ude i det fri
  • Vandtæt + beskyttet imod støv + kan flyde

John Svärling, Marketing Manager Nordics, Ultimate Ears
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Ultimate Ears