Søg
Yamaha-høretelefoner

Resultat

Yamaha-høretelefoner

Musikken har spillet i løbet af foråret, hvor vores udvalgte testpiloter i Norden har afprøvet to forskellige modeller af Yamaha-hovedtelefoner, In Ear TW-E3B og Over Ear YHE-700A. Du kan læse deres bedømmelser herunder.

 • Yamaha-høretelefoner Yamaha YH-E700A 92% af 129 testpiloter anbefaler Yamaha-høretelefoner Yamaha YH-E700A
  Yamaha YH-E700A
 • Yamaha-høretelefoner Yamaha TW-E3B 76% af 129 testpiloter anbefaler Yamaha-høretelefoner Yamaha TW-E3B
  Yamaha TW-E3B
 • Produkt Yamaha-høretelefoner
 • Opdragsgiver Yamaha
 • Antal testpiloter 129
 • Antal som har ansøgt 397
 • Testperiode Apr

Yamaha YH-E700A

 • Anbefalet udsalgspris 2.590 DKK
 • Din pris 1.295 DKK
 • Antal testpiloter 110

Yamaha TW-E3B

 • Anbefalet udsalgspris 750 DKK
 • Din pris 375 DKK
 • Antal testpiloter 129

Testen gennemføres af Smartson på foranledning af Yamaha, og testpersonerne kan købe produktet til nedsat pris. Din opgave er at skrive anmeldelser og dele din vurdering via Smartson.

Det mener testpiloterne - Yamaha YH-E700A

De fleste af testpiloterne vender tommelfingrene op til disse hovedtelefoner, som de synes er flotte, bekvemme og har god lyd. ANC-funktionen er blevet brugt flittigt af testpiloterne, der synes, at støjreduktionen fungerer virkeligt godt. Nogle mener, at de føles lidt store at have på sig, og de, der vælger ikke at anbefale hovedtelefonerne, synes, at prisen er for høj.

92 % anbefaler (101 testpiloter)

avatar
Jeg anbefaler produktet grundet at batteritiden er fantastisk, lyden er god og de er super nemme at have med på farten.
Marie-louise Jakobsen
avatar
Lyd i topklasse. Pasform total i orden trods det “store” udseende. Kan kun anbefale alle som nyder musik, at nyde dette top produkt fra Yamaha
Kristian Skaftesejer
avatar
Jeg vil anbefale det til venner der søger et simpelt og godt headset med en meget fin lydkvalitet som har rigtig god bass.
Daniel Kristensen

8 % anbefaler ikke (9 testpiloter)

avatar
Absolut god lyd men der er meget at ønske i forhold til pasform og ANC. I den prisklasse, som disse lokker er i lige nu, tror jeg, at der er flere andre lokker, der er mere overkommelige.
Ragnar Åström
avatar
Prisen er for høj i forhold til, hvad du får for pengene. Lyden kunne være meget bedre, pasformen ligeså. Ok lur, men ikke mere end det.
Catrin Ljundberg
avatar
Ok lyd men meget tung at have på hovedet. Det er svært at tale i telefon med dem, når man ikke kan høre sig selv og dermed skrige i samtalen. Testet dem på arbejdet, da jeg bruger headset, når jeg har opkald. Var nødt til at sætte headsettet diagonalt over det ene øre for at kunne foretage et opkald.
Britt Blomberg

Det mener testpiloterne - Yamaha TW-E3B

Mange af testpiloterne synes, at disse hovedtelefoner fungerer godt og har god batterilevetid. Flere af dem synes ikke, at pasformen er helt perfekt, for de kan falde af ørerne, når man er aktiv. For den prisklasse, hovedtelefonerne befinder sig i, synes mange, at lyden er god, og at de har et flot design. De, der vælger ikke at anbefale hovedtelefonerne, synes, at lyd og pasform er de største syndere.

76 % anbefaler (98 testpiloter)

avatar
De har en god lyd og god pasform. Og prisen er fornuftig.
Carina Milling
avatar
Jeg synes lyden er god. Batteritiden er fantastisk. Og selv på cykelturen hvor jeg kun har den højre i kan jeg stadig høre god lyd.
Marika Pozsonyi
avatar
Der er lækker lyd, god pasform, og mulighed for at skifte til andre “dutter” hvilket er et stort plus. Jeg er meget tilfreds med dem og de ryger ikke bare ud af øret
Pernille Rasmussen

24 % anbefaler ikke (31 testpiloter)

avatar
Rimelig lyd ved musikafsp. Batt OK, men dårlig lyd ved opkald og prisen bør derefter reguleres nedad.
Per Kogsbøll
avatar
Jeg bryder mig ikke om den måde lyden er skruet sammen på, det kunne nemt gøres bedre ved at give brugerne en EQ funktion gennem appen.
Anders Larsen
avatar
Fantastisk lyd og det er så det. For dyr i forhold til andre alternativer, 3 timer batteritid er i underkanten. Sidder ikke godt i mine ører - selvom der er 4 propper med. Anbefaler i stedet andre.
Brian Andersen

Hilsen fra Yamaha

Yamaha-høretelefoner

Grib chancen for at teste True Wireless-høretelefonerne In Ear TW-E3B eller Over Ear YHE-700A fra Yamaha. De er designet, så du kan komme nærmere artisten og opleve True Sound. Yamaha har også udviklet Listening Care for at forhindre høreskader ved høj lydstyrke. Hvis der er meget støj fra omgivelserne, tvinges man ofte til at øge lydstyrken for at høre alle detaljer i musikken. Det kan betyde, at lyden bliver så høj, at det kan skade hørelsen. For at forhindre det hjælper Listening Care med at justere lyden automatisk, så den tilpasses helt unikt til dig, din musik og dine omgivelser. Tips! Se testen af Over Ear YHE-700A på lydogbillede.dk.

 • Lang batteritid
 • Bekvemme med god pasform
 • Listening Care – justerer lyden, så du ikke behøver at øge lydstyrken manuelt