Søg
Beauty Panel 2023

Testes nu

Beauty Panel 2023

Har du en ægte passion for skønhed og en lyst til at gøre en forskel? Lige nu tester vores Beauty Panel deltagerne en bred vifte af produkter inden for makeup, hudpleje og duft. Deres vigtige mission indebærer at evaluere og skrive dybdegående anmeldelser for at dele deres oplevelse og hjælpe andre forbrugere på deres forskningsrejse.

  • Produkt Beauty box
  • Opdragsgiver Smartson

Som en del af skønhedspanelet vil din rolle være at afprøve produkter gratis og give ærlige anmeldelser på eksterne platforme. Vær opmærksom på, at du som en del af skønhedspanelet ikke er garanteret, at du vil blive udvalgt til at teste produkter. Produkterne udvælges selektivt og tilpasses specifikt til dig. Baseret på dine svar vil vi matche produkter til dig i en samlet pakke, der er sammensat specifikt efter dine præferencer. Antallet af produkter kan variere, typisk fra 2 til 5 produkter i hver pakke. Når vi har foretaget udvælgelsen, og hvis du er blevet udvalgt, sender vi pakken til den adresse, som du har angivet.

Produktbeskrivelser og -specifikationer vil blive delt med dig, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail. Når du har modtaget pakken og testet produkterne i et par uger, er det tid til at efterlade dine ærlige anmeldelser på eksterne websteder, som vi vil give links til i en velkomst-e-mail.

Beauty board greeting

Vi glæder os til at følge dine anmeldelser og høre dine tanker. Velkommen til et fællesskab, hvor skønhed og dine meninger er i centrum!

  • Få adgang til en række produkter inden for makeup, hudpleje og dufte.
  • Få muligheden for at teste og dele dine meninger om produkter, der er skræddersyet til dig.
  • Hjælp andre med at vælge de rigtige produkter ved at dele dine værdifulde indsigter.
Test og giv dit besyv med, , Smartson
Test og giv dit besyv med

Smartson