Søg
HP-printere med blækabonnement

Resultat

HP-printere med blækabonnement

Foretrækker du at printe billeder fra din mobiltelefon og tablet, eller printer du mest arbejds- og skolepapir fra computeren? Se resultatet fra 17 testpiloter, der har testet et HP Instant Ink-abonnement, som automatisk bestiller nyt blæk, før det gamle bruges.

 • 100% af 17 testpiloter anbefaler HP ENVY Inspire 6032e HP ENVY Inspire 6032e
 • Produkt HP ENVY Inspire 6032e
 • Opdragsgiver HP
 • Anbefalet udsalgspris 1.099 DKK
 • Din pris 550 DKK
 • Antal testpiloter 17
 • Antal som har ansøgt 170
 • Testperiode Apr

Før testeren begynder at bruge printeren, skal HP+-tjenesten aktiveres direkte gennem installation og Instant Ink inden for 7 dage. Testeren modtog et gratis Instant Ink-abonnement med gratis blæk i 9 måneder, men forventedes at evaluere tjenesten i henhold til testeropgaven inden for fire uger efter modtagelse af printeren. Testeren kunne vælge en hvilken som helst printplan baseret på hvor mange sider der skønnes at blive printet (altså helt uafhængigt af hvad der printes og om det er farve eller sort/hvid) og kunne ændre printplanen gratis i de gratis måneder. I forbindelse med udløbet af de gratis måneder kan testpersonen vælge at opsige abonnementet. Hvis det ikke opsiges, fortsætter abonnementet automatisk, og der beregnes et månedligt gebyr i henhold til den valgte plan.

Læs mere om ENVY og HP+

I løbet af prøveperioden ville testpiloter oprette en HP-konto og tilmelde sig et hvilket som helst niveau af HP Instant Ink. Efter prøveperioden kunne personen vælge at afslutte Instant Ink og skifte til andre originale HP-blækpatroner i printerens levetid.

Det mener testpiloterne - HP ENVY Inspire 6032e

17 testpiloter har testet HP Instant Ink sammen med HP Envy Inspire. At blæk-abonnementet automatisk bestiller nyt blæk hjem, inden det gamle løber tør, sætter alle testpiloterne pris på, som alle vælger at anbefale produktet. Hurtige leveringer og aldrig at skulle tænke på, om der er blæk derhjemme, er nogle af fordelene, der fremhæves. Hvad angår printeren, sætter mange pris på, at den er nem at installere og bruge.

100 % anbefaler (17 testpiloter)

avatar
Meget nemt at oprette en konto hos HP. Fungere helt fantastisk med at den selv vurdere hvornær der skal bestilles nye patroner. Vil anbefale HP Instant Ink til andre idet man kan valge efter frobrug.
Pernille Hovej
avatar
Det gør det nemt med Instant Ink og printeren printer rigtig fine billeder og motiver. De er virkelig flot.
Anru Narenthirarajah
avatar
HP Instant Ink er nemt og sikre du alltid har farvepatroner nær du skal bruge det. Det eneste du skal sørge for er at have papir nok hjemme. Det passer perfekt till familiens brug af printer.
Henrik Olsen

Hilsen fra HP

Dejligt, at du er interesseret i vores HP ENVY Inspire 6032e, en printer, der har alt, hvad du behøver i en hjemmeprinter. Med denne printer får du sømløs foto- og dokumentudskrift af høj kvalitet med indbygget fotoskuffe og automatisk dokumentfodring. Printeren har indbygget dual-band wi-fi, som gør, at du kan betjene printeren på afstand gennem HP smartappen. 

 • Print, scan, og kopier
 • USB, wi-fi, mobilapp
 • Registrér med HP+ og modtag det 9 månedernes lange Instant Ink program