Søg
Samsung Jet Bot

Testes nu

Samsung Jet Bot

Med robotstøvsugeren Samsung Jet Bot har du via SmartThings-appen i din telefon fuld kontrol over rengøringen af hjemmet - selv når du ikke er der. Indstil fokusområder, no-go-zoner, og følg din robot i realtid. Følg med, når 80 testpersoner i Sverige, Norge, Danmark og Finland tester robotstøvsugeren. Testpersoner fik lov at købe Jet Bot-robotstøvsugeren til nedsat pris og anmelde deres oplevelse hos Samsung og på udvalgte partnersider.

  • Produkt Samsung Jet Bot
  • Opdragsgiver Samsung
  • Antal testpiloter 80

Anbefalet cirkapris 3999 DKK. Pris for testpersoner 2000 DKK (50 % rabat på udvalgt Jet Bot). Fuld gennemførelse af testopgaven er et krav for at købe produktet til nedsat pris.

Testen gennemføres af Smartson på vegne af Samsung, hvor testpersonerne får love at købe udvalgt Samsung Jet Bot til nedsat pris. Opgaven er et evaluere og dele oplevelser via Smartson, Samsung samt udvalgte anmeldelsessider.

Hilsen fra Samsung

Samsung Jet bot

Dejligt, at du vil teste Samsung Jet-robotstøvsugeren. Teknik er til for at gøre alles liv bedre, enklere og sjovere. Derfor ligger Samsung i front med innovative produkter, som er smarte og mere praktiske, tidsbesparende og trygge.

  • LiDAR Sensor – gør dit hjem mere effektivt grundigt rent, fordi den beregner pladsen rigtigt og optimerer ruten.
  • Live Cleaning Report - opdateret Wi-Fi-kontrol overvåger Jet Bot når som helst og hvor som helst
  • Digital Inverter Motor - avancereret teknologi rengører alle gulve effektivt

Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Flere tests fra Samsung

Flere test