Søg

Smartsons brugervilkår

 

Se venligst Smartsons fortrolighedspolitik om fortrolighed, dine oplysninger, cookies med mere. Du finder vores fortrolighedspolitik på adressen: https://smartson.dk/personoplysningspolitik/

Nedenstående vilkår gælder for brugere, der vil deltage som testpiloter via Smartson.

Godkendelse

Når du tilmelder dig som testpilot, godkender du Smartsons brugervilkår og accepterer Smartsons fortrolighedspolitik.

Det er frivilligt at acceptere Smartsons fortrolighedspolitik og at lade Smartson få adgang til og behandle dine personlige oplysninger. Hvis du vælger ikke at udlevere oplysningerne til Smartson, har du ikke mulighed for at deltage som testpilot.

Forpligtelse og produkter

De vilkår, der gælder i den specifikke test, kommunikeres altid ud på siden, når du tilmelder dig.
Der gælder forskellige forudsætninger for forskellige test, enten kan du som testpilot få produkterne gratis, eller også kan du købe produkterne til reduceret pris inden testen. Nogle gange gives mulighed for at købe produktet efter testen, og så er der som regel mulighed for at returnere produktet, hvis du ikke ønsker at beholde det. Du accepterer også, at du ikke får nogen form for godtgørelse fra producenten eller dennes repræsentanter, eller på den anden side producentens konkurrenter eller deres repræsentanter.

Hvis du som testpilot ikke opfylder din forpligtelse eller gennemfører opgaven, kan du blive opkrævet erstatning svarende til produktets markedsværdi, eller du kan blive bedt om at returnere produktet i ordentlig stand. Det er ikke tilladt at sælge eller pantsætte produktet inden for 12 uger, fra du har modtaget produktet.

Skatter og afgifter

Testpiloten har selv ansvaret for eventuelle tilkomne skatter og afgifter for varer og tjenester, der modtages med testformål.

Fortæl

Som testpilot deler du dine meninger, erfaringer i ord, billeder og video i testperioden på Smartsons fælles blog. Dele af oplysningerne kan være personlige, og som testpilot giver du dit samtykke til, at Smartson og Smartsons ordregiver bearbejder oplysninger for at bruge dem i offentlig markedsføring af produkterne.

Ærligt indhold og personlig deltagelse

Når du deltager som testpilot, skal du i din deltagelse og din vurdering af produkterne være ærlig og ikke forsætligt give vildledende eller fejlagtige oplysninger. Det er ikke muligt at deltage som testpilot anonymt, hvis det ikke er kommunikeret ud af Smartson ved testens start. Det indebærer, at du anmelder produkterne ud fra din personlige mening, samt at dine meninger kan præsenteres med dit fulde for- og efternavn via Smartsons og ordregiverens kanaler. Tekster, billeder, film og meninger er også tilgængelige i ubegrænset tid efter aktivitetens afslutning.

Ophavsrettigheder og beskyttet materiale

Du må ikke angive noget brugergenereret indhold, der er beskyttet af ophavsret, varemærke, forretningshemmelighed, ret til publicering eller anden ejendomsret, uden der er givet udtrykkeligt samtykke fra ejeren af denne ophavsret, dette varemærke, denne forretningshemmelighed, ret til publicering eller anden ejendomsret.

Som testpilot giver du din tilladelse til, at Smartson og Smartsons ordregiver har ret til at anvende billeder, video og informationer, som du har angivet sammen med dit navn og billede til markedsføringsformål, til publicering på nettet og i andre medier, nu og i fremtiden, så længe en ophavsret eksisterer. Du giver afkald på at kunne gøre krav på nogen ophavsrettigheder for noget af det brugergenererede materiale.

Godkendte brugere af materiale, der lægges op

Smartson eller Smartsons ordregiver er ikke forpligtet til at tilbyde dig nogen betaling for det indhold, du deler eller mulighed for at redigere, fjerne eller modificere brugergenereret indhold, der sendes til Smartson.

Vi vil minde om, at vi holder en god tone overfor hinanden på Smartsons blog. Smartson kan når som helst moderere, justere eller udelukke en brugers adgang og indlæg, hvis materialet anses for at være upassende i form af stødende, krænkende, racistisk eller det tilskynder til had mod en befolkningsgruppe.

Ikke tilladt materiale

Du tester produktet/produkterne som testpilot på eget initiativ og risiko. Du kan ikke holde Smartson eller producenten ansvarlig for eventuelt indvirkning på dit helbred som følge af denne test.

Eventuel skade eller sundhedspåvirkninger

Du er bevidst om, at der kan findes risikofaktorer ud over omtalte. Hvis du føler dig usikker omkring dine personlige risikofaktorer, skal du konsultere din læge. Hvis du har en sygdom eller tager medicin, er det dit ansvar at konsultere din læge angående potentiel sundhedsrisiko, og om det er hensigtsmæssigt for dig at deltage.

Jeg bekræfter, at jeg er mindst 18 år gammel, at jeg har læst og forstået indholdet af ovenstående tekst, og at jeg er kompetent til at gennemføre denne aftale.

Alder

Ændringer i brugervilkår

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer, når og som vi finder det hensigtsmæssigt. Vi opfordrer dig til at besøge siden ofte for at holde dig informeret og opdateret omkring vores brugervilkår.