Søg
Test og giv dit besyv med

Bliv testpilot

Test og giv dit besyv med

Her inviterer vi dig til at teste produkter gratis eller til reduceret pris – alt lige fra biler og streamingtjenester til is og den nyeste mascara. Til gengæld for spændende produkter får du som testpilot til opgave at dele din ærlige mening. Desuden kan du også læse, hvad tusindvis af andre synes om det produkt, du er nysgerrig efter. Alle aktive testpiloter kan ansøge på smartson.dk/bliv-testpilot. Hvis du ikke kan finde nogen produkter på siden, betyder det, at der i øjeblikket er stille på testfabrikken.

  • Produkt Varierende produkter fra Smartsons opdragsgivere
  • Opdragsgiver Smartson

Angiv din mailadresse nederst på siden for at tilmelde dig Smartsons nyhedsbrev og dermed modtage løbende information om kommende test.

Testene gennemføres af Smartson på vegne af Smartsons opdragsgivere, og testpiloterne kan deltage uden omkostninger eller købe et produkt til reduceret pris. Opgaven går ud på at evaluere og dele sine oplevelser om produktet via Smartson, f.eks. ved at skrive anmeldelser, dele indlæg på sociale medier eller oprette videoanmeldelser. Detaljer om testpilotopgaverne for de enkelte test præsenteres i forbindelse med ansøgningen.

Hilsen fra Smartson

Hvor er det dejligt, at du er nysgerrig efter at opleve produkter med os. Hos Smartson mødes alle, der elsker hjælpsomme anbefalinger, inden små og store købsbeslutninger. Som testpilot får du forskellige opgaver – f.eks. at skrive en anmeldelse i en webformular eller på en anmeldelsesside, optage en video eller dele et inspirerende indlæg på sociale medier. Lyder det som noget, du gerne vil bidrage med? Med din anmeldelse bliver vi smartere sammen!

  • Prøv spændende produkter
  • Del din ærlige mening
  • Gør verden lidt smartere med din anbefaling
Test og giv dit besyv med, , Smartson
Test og giv dit besyv med

Smartson

udfyld formular.