Søg

Smartsons brugervilkår

 

Nedenstående vilkår og betingelser er gældende for dig, som er bruger, og som gerne vil være testperson for Smartson. Betingelserne udgør en aftale mellem dig og Smartson Consumer Services AB (en virksomhed med virksomhedsnummeret 556580-0157 og med adresse på Industrigatan 4 A, 112 46 Stockholm). Ved eventuelle spørgsmål kan du kontakte os via: support@smartsontestpilot.zendesk.com

Hvis du vil vide mere om, hvordan Smartson bearbejder dine personlige data, kan du læse persondatapolitikken her: https://smartson.dk/personoplysningspolitik

Godkendelse

Når du melder dig som testperson, accepterer du samtidigt Smartsons brugerbetingelser, som beskrevet i dette dokument. Du bekræfter samtidigt, at du har læst Smartsons persondatapolitik. Hvis du ikke accepterer disse brugerbetingelser, kan du ikke deltage som testperson for Smartson.

Forpligtelser og levering af testvare

Som testperson erklærer du, at du vil overholde brugerbetingelserne. På tilmeldingssiden for hver test vil du blive oplyst om eventuelle yderligere vilkår, der er gældende ved den enkelte test. Som testperson er du forpligtet til at finde, læse og følge de gældende vilkår og betingelser for den enkelte test.

Der findes forskellige forudsætninger for at få adgang til testvaren i de enkelte tests. Som testperson får du enten varen gratis eller køber varen til nedsat pris inden testen. I nogle tilfælde har du mulighed for at købe varen efter testen. Derudover er der som regel mulighed for at levere varen tilbage, hvis du ikke ønsker at beholde den.

Yderligere oplysninger om levering, udtrædelsesret, klager og andre lovpligtige oplysninger, er til rådighed for den enkelte test. Hvis du som testperson ikke opfylder dine forpligtelser eller ikke formår at udføre testopgaven, kan du blive aftvunget kompensation, der svarer til varens markedsværdi, eller blive bedt om at levere varen tilbage i perfekt stand.

Det er ikke tilladt at sælge eller pantsætte varen indenfor 12 uger efter modtagelse af varen. I løbet af denne periode er det stadig Smartson eller Smartsons kunde, der ejer varen.

Skatter og gebyr

Du er ansvarlig for alle yderligere skatter på varer og tjenester, som du modtager i forbindelse med en testopgave. Oplysninger om andre gebyrer offentliggøres i forbindelse med den enkelte testopgave.

Deling

Som testperson deler du dine holdninger, erfaringer og resultater i ord, billeder og videoer i løbet af testperioden på tværs af Smartsons indholdsflader. Dele af disse oplysninger kan være personlige, og som testperson giver du tilladelse til, at Smartson og Smartsons samarbejdspartnere må bearbejde oplysningerne til offentlig brug i marketinghenseende vedrørende varen. Med din samtykke giver du Smartson og Smartsons kunder ret til at anvende oplysninger og materiale uden yderligere begrænsninger.

Ærligt indhold og personlig deltagelse

Når du deltager som testperson, skal du være ærlig omkring din deltagelse og i din vurdering af varen og ikke bevidst bidrage med vildledende eller fejlagtige oplysninger. Dette betyder, at du skal anmelde varen ud fra din personlige holdning, og at dine holdninger vil blive offentliggjort med dit for- og efternavn på Smartsons og Smartsons kunders kanaler. Man kan ikke deltage som anonym testperson, medmindre Smartson erklærer dette inden testen. Tekst, billeder, videoer og holdninger er derudover tilgængelige i ubegrænset tid, efter testopgaven er afsluttet.

Som testperson skal du være uvildig, og du må ikke anmelde varer baseret på direkte eller indirekte instrukser fra en anden. Det er meget vigtigt, at Smartson kan stole på, at din anmeldelse ikke er blevet influeret af andre end dig selv. Du garanterer også, at du ikke vil tage imod nogen form for kompensation fra Smartsons kunde eller dennes repræsentanter og ej heller fra kundens konkurrenter eller dennes repræsentanter.

Ophavsret og beskyttet materiale

Som testperson må du ikke indsende noget indhold, som er beskyttet af en anden persons ophavsret, varemærke, produkthemmelighed eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Hvis du navngiver eller viser et andet menneske i dine anmeldelser eller i dit indhold, skal du først sikre samtykke til dette.

Godkendelse af uploadet materiale

Som testperson giver du tilladelse til, at Smartson og Smartsons kunder må bruge billeder, video og oplysninger, som du har givet til Smartson sammen med dit navn og et billede af dig.

Denne brugsret inkluderer marketing, såsom udgivelser på internettet og i andre medier, og er gældende i al evighed og uden geografiske restriktioner. Du har derfor ikke ret til at gøre krav på nogen form for intellektuel ejendomsret på noget af dit indsendte indhold. Smartson eller Smartsons kunder er ikke forpligtet til at tilbyde kompensation for det indhold, du deler. Når du accepterer disse vilkår, erklærer du dig enig i, at denne kompensationsaftale anses for rimelig. Smartson eller Smartsons kunder har ingen pligt til at redigere, fjerne eller tilpasse indholdet, du sender til os.

Uegnet materiale

Vi vil gerne minde om, at vi bevarer en god tone overfor hinanden på tværs af Smartsons indholdskanaler. Smartson har ret til når som helst at moderere eller tilpasse opslag eller suspendere brugere og slette opslag, hvis materialet anses for at være upassende, såsom stødende eller racistisk indhold.

Mulig skade eller helbredsproblemer

Du tester varer som testperson ud fra dit eget initiativ og på eget ansvar. Hvis varen indeholder sikkerhedsinstrukser, bedes du læse og følge disse. Smartson har intet erstatningsansvar i relation til testvarer – erstatningsansvaret er derimod pålagt Smartsons kunde.

Alder

Du skal være fyldt mindst 18 år for at deltage som testperson.

Ændringer i disse brugsbetingelser

Vi forbeholder retten til at ændre i betingelser og vilkår, når og hvis vi anser dette for at være nødvendigt. Ændringerne er gældende for enhver opgave, der er påbegyndt, efter ændringerne er trådt i kraft. Vi anbefaler, at du besøger Smartsons hjemmeside for at holde dig opdateret på de aktuelt gældende brugsbetingelser.