Søg
Garnier Vitamin C - hudpleje

Resultat

Garnier Vitamin C - hudpleje

Trænger din hud til lidt ekstra glød? Nu har 30 testpiloter prøvet hudpleje med C-vitamin fra Garnier. Denne test omfattede fire produkter, et micellært vand, et dagserum, en let dagcreme med SPF50+ og et natserum. Alle produkter er beriget med C-vitamin, som virker på blandt andet glans og reduktion af pigmentering. Testpiloternes opgave var at skrive ærlige anmeldelser på udvalgte sider. Læs mere om, hvad de syntes hos Lyko og Matas

  • Produkt Garnier Vitamin C - hudpleje
  • Opdragsgiver Garnier
  • Antal testpiloter 30
  • Antal som har ansøgt 877
  • Testperiode

Vitamin C Micellar Water
Anbefalet udsalgspris: 56 DK

Vitamin C Day Glow Boost Serum
Anbefalet udsalgspris: 73 DKK

Vitamin C UV Fluid Sheer Glow
Anbefalet udsalgspris: 79 DKK

Vitamin C Night Serum 10% Vit C
Anbefalet udsalgspris: 79 DKK

Testet er blevet udført af Smartson på vegne af Garnier uden omkostninger for testpiloterne. Opgaven var at skrive anmeldelser på udvalgte sider og besvare en evaluering via Smartson.

Hilsen fra Garnier

Garnier Vitamin C - hudpleje

Det lyder rigtig spændende, at du er nysgerrig på hudpleje fra Garnier! Hvis du leder efter en hudplejerutine, der giver huden glød, har du fundet det rigtige sted. Garnier Skin Active Vitamin C*-serien består af fire produkter: dagserum, natteserum, micellarvand og solbeskyttelse til ansigtet. Vi ser frem til at høre, hvad du synes!

 

  • Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water - En variant af Garniers elskede micellarvand, beriget med Vitamin Cg for en mat og ujævn hud. Fjerner makeup og giver din hud glød og jævnhed.

  • Garnier Skinactive Vitamin C*-Glow Boost Serum - Et glødende dagserum beriget med en kraftfuld blanding af [3,5 %] C-vitamin*, niacinamid og salicylsyre for at forbedre hudens glød og reducere synligheden af mørke pletter.

  • Garnier Skin Active Vitamin C*-Glow Boosting Daily UV Fluid SPF50+ - En let og flydende dagcreme, der fugter huden hele dagen. Indeholder også SPF50+ mod UVB-, UVA- og lange UVA-stråler for at forhindre dannelse af mørke pletter på huden.

  • Garnier SkinActive Vitamin C 10% natserum - Et serum beriget med 10% ren C-vitamin og hyaluronsyre. Serumets nye patenterede formel hjælper med at give træt hud en strålende glød og et glattere udseende.

*Vitamin Cg = C-vitaminderivat