Søg
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Testes nu

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Vil du opleve alting på storskærm – hvor som helst, når som helst? Lige nu tester 100 testpiloter Samsung The Freestyle, som er en bærbar, selvjusterende Full HD-projektor med indbyggede højttalere og Smart TV-funktioner. Testpiloterne har købt projektoren til en nedsat pris mod at give os deres ærlige anmeldelser.

  • Produkt Samsung The Freestyle
  • Opdragsgiver Samsung Norden
  • Anbefalet udsalgspris 7.499 DKK
  • Din pris 3.750 DKK
  • Antal testpiloter 100

Testpiloter udvælges løbende i denne test.

Testen udføres af Smartson på Samsung Nordics vegne, hos hvem testpiloter kan købe produktet til en nedsat pris. Målet med testen er at bedømme og dele oplevelser gennem Smartson og Samsung.

Hilsen fra Samsung Norden

Samsung The Freestyle

Vi introducerer Samsung The Freestyle (2023). Nyd film, underholdning og apps på en stor skærm med Samsungs Smart-projektor. Tag den med på ferie, i skihytten eller i din bedste vens lejlighed, og få en filmoplevelse på op til 100", hvor end det passer dig. Hvis du har en ekstra Freestyle, kan du kombinere to enheder og få en endnu større filmoplevelse på op til 160".

  • Dit yndlingsindhold – præcis, hvor du vil have det. Se film i din seng, kast en madlavningsvideo op på væggen i køkkenet, eller tag Smart TV-oplevelsen med til en fest eller på en rejse. Enhedens kompakte, runde design gør det muligt at kaste film og underholdning op på de fleste flader og få storskærmsunderholdning på flere steder end nogensinde før.
  • Starter øjeblikkeligt – glem alt om at spilde tid på billedjustering. Det automatiske fokus optimerer billedet på ét sekund.
  • Smart TV-oplevelse – forbind The Freestyle til dit Wi-fi, og få adgang til alle dine apps og streaming-tjenester direkte på din projektor.


Dit Smart Start-tilbud fra Samsung Danmark

Med et Smart TV fra Samsung har du al din underholdning lige ved hånden. Stream udvalgte spil, serier og film fra premium-tjenester i den indledende periode med dit nye Samsung TV.