Søg
Samsung vaskemaskine 11 kg

Testes nu

Samsung vaskemaskine 11 kg

Hele 20 testfamilier i Norden tester nu en ny vaskemaskine med kapacitet på 11 kg fra Samsung. Hvordan opfylder den behovene hos moderne familier, der er bevidste om deres energiforbrug og værdsætter en hurtig og effektiv vaskesyklus? Testpiloter fik muligheden for at købe vaskemaskinen til prisen angivet nedenfor i bytte for ærlige meninger og anmeldelser.

  • Produkt Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
  • Opdragsgiver Smartson Norden
  • Anbefalet udsalgspris 8.999 DKK
  • Din pris 4.500 DKK
  • Antal testpiloter 20
  • Antal som har ansøgt 998

Testen gennemføres af Smartson på vegne af Samsung Norden, og testpersonerne kan købe produktet til ovenstående pris. Opgaven er at vurdere og dele dine oplevelser via Smartson, Samsung og på andre testsider.

Hilsen fra Smartson Norden

Samsung washing machine 2024

Vi ser frem til at høre fra jer, om hvordan vores nyeste vaskemaskine kan gøre vaskedage nemmere og mere energieffektive. Vores nye model er udviklet til at give en mere effektiv og stille vaskeoplevelse.

  • AI EcoBubble™ – Mindsker energiforbruget med op til 70 %* og garanterer en effektiv vask ved lave temperaturer helt ned til 15° C, hvilket beskytter dit tøj.
  • AI Wash – Denne funktion bruger avancerede sensorer til at tilpasse den automatiske** vaskeprocedure ud fra vaskens vægt, og hvor beskidt tøjet er. Dette optimerer vand- og vaskemiddelforbrug og giver det bedst mulige resultat.
  • SpaceMax™ – Takket være denne teknologi kan du vaske store mængder tøj på samme tid, op til 11 kg, uden at maskinen behøver at fylde mere. Det gør maskinen til den perfekte løsning for familier, som har brug for effektivitet og god kapacitet i deres vaskerutiner.


*Procentværdierne er baseret på en test, der sammenligner to vaskemaskiner med forskellige vaskeprogrammer:
1. Vaskemaskine Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg tøj og programmet ”Wash Load, Super Eco Wash cold” med EcoBubble; og
2. Vaskemaskine Samsung WF0702WKU med programmet ”Cotton 40°C” uden EcoBubble.
Individuelle resultater kan variere. Testet i henhold til IEC 60456-2010.
**Baseret på en algoritme, udarbejdet af en AI. Det egentlige resultat kan variere afhængig af individuel brug.

Flere tests fra Smartson Norden

Flere test